söndag 8 september 2019

Mormor

Ja men hur upptagen har inte jag varit den senaste tiden då? Min hjärna är helt mosig och känslorna spritter både hit och dit. Japp, JAG HAR BLIVIT MORMOR! Sug på den ni!

Jag ska skriva mer om allt senare, men nu är det lite mycket jobb och med en mormors-hjärna som försöker få ihop det och som inte riktigt fungerar som den ska just nu.

Säg hej till Maximilian!







5 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Så roligt att få se dig Maximilian som jag givetvis säger hej till!
Välkommen till världen! Ett bamsestort grattis till dig för att du har hittat hit och att du har fått världens mosigaste, tosigaste och bästa mormor! Du kan väl passa på att säga grattis till henne också och så önskar jag er precis alla riktigt mycket lycka på färden.
Kramar!

Christina sa...

Hej Maximilian! Och grattis till er alla! Så fin du är! Precis som din mormor så har jag mina barnbarn i Sverige, så jag kan se mycket Skype och FaceTime i er framtid! Jag har just skypat med Sigrid och Selma, det är den här söndagens höjdpunkt!! Kram och välkommen till världen!
Christina

Susjos sa...

Så mysiga bilder på det ljuvliga barnbarnet! Hoppas alla mår finfint, och snart ska väl mormor få träffa lilla Maximilian?
Kram!

Malin sa...

Grattis Grattis Mormor (och resten av familjen så klart!)

Anne sa...

Stort grattis Taina!! Inte varje dag man blir mormor, det är stort. Så speciellt det måste vara, annorlunda än att bli mamma men samtidigt lika stort bara på ett annat sätt tänker jag mig. Hoppas du får träffa honom "live" snart också och förstå nyblivna mamman mår bra efter förlossningen.