torsdag 19 mars 2015

Vi kör väl ett till

Ja men vad är nu detta? Två inlägg på samma dag! Nu ska det inte bli något längre inlägg, bara ett par ajfån-bilder från igår kväll när vi var på en restaurang i Bloomfield. En restaurang som tidigare varit en av våra favoriter, men som nu blivit något av en cirkus. Nä, det blir nog inget besök där på ett tag nu.Nääää!!!
 Till slut vill jag bara visa vad jag hittade på en av mataffärerna här! Höll på att ramla baklänges och trodde ett tag jag gått tillbaka i tiden. TEFAT!

De här minns ni väl?? 
Nä nu fortsätter jag blänga på American Idol. G'natt.

5 kommentarer:

Annika sa...

Vad roligt för Liisa!! Grattis.
Tycker verkligen om hennes målning. Den ÄR jättefin.
Mmmm, var tefaten så goda som de brukade vara?
Fina bilder på er. Känner igen det där "NEJ jag vill inte vara med på bild". En K-specialitet också.
Trevlig helg och kramar!!!

Anonym sa...

Hej igen hela familjen! Fin-fina Taina och Jonas också <3
Tefat att köpas over there? WHAT? Minns ännu smaken och konsistensen, mmmm...

Puss o. kram Teija

Taina sa...

Annika,
Tackar! Jag gillar också teckningen. Den var svår att göra. Helt på fri hand och sedan dessa udda färger de skulle använda.

Tefaten var faktiskt goda! Kanske inte exakt som jag kommer ihåg dem men nästan! De smälte så där kul i gommen och pulvret löstes upp. Vilka minnen det väckte!

Kram kram

Teija (Anonym)
Puss på dig syrran!

Desiree sa...

Liisas tavla var ju superfin! Vad duktig hon är på att måla och rita. Jag har nog aldrig ätit tefat. Synd att er favo resturang inte håller måttet. Ni får hitta ett nytt smultronställe.
Kram och trevlig helg

Saltistjejen sa...

Å tefat!!! Nostalgi!
Hoppas du har det bra i Sverige nu. Och jag hoppas du och Liisa (och kanske även Jonas) kan komma hit o hälsa på oss senare istället. Det var ju galet typiskt att det skulle krocka med svärmors besök...!
Kram!