lördag 7 juli 2018

Juli redan?

Nä men vart tar tiden vägen egentligen? Den tycks snurra fortare och fortare. När jag var liten kändes sommaren som en stor ocean, dvs oändlig och nu har jag plötsligt simmat in en bit och snart dinglar väl julsakerna i skyltfönstren. Finns det bromsmedicin för Tiden? Det tas ju fram bromsmediciner för så mycket annat!

I alla fall så har vi varit inne i en riktig "heat wave". Över en vecka med temperaturer som inte är humana och om det visar 37 grader Celsius så är "verkligheten" något annat när du lägger till den sk heat indexen och plötsligt så är det istället typ 43 grader Celsius! Det är inte kul!

När vi inte jobbar ligger vi i Connecticut floden och svalkar. Vi tar vår "lyxiga" bassbåt och lastar den med stolar, bord, grill, dryck och mat. Typ halva bohaget. Sedan dagscampar vi på en sandbar, mitt i floden. Just det, hunden är med såklart. Dino alltså.

Nej, ingen semester än för min del. Har en vecka i slutet av juli. Ni hörde rätt, EN VECKA! Någon som är avundsjuk? Nu har jag ju 5 veckor att ta ut men här gööööör man inte så som i Sverige eller Finland och tar ut flera veckor i rad.

Liisa då? Hon är på skidläger. Japp, hon åker skidor medan hennes kompisar ligger vid pooler eller på en strand. Så som förra året så drog hon till Mt Hood i Oregon. Ikväll kommer hon hem igen.

Vi har haft två långväga besök i juni! Det har inte hänt sedan Hedenhös. Mer om det senare i ett annat inlägg.

Nu kör vi random pics, eller?

Så nöjd med vårt uterum.

Blommor har plantearts lite här och där

Vårt andra extra rum.


Mina rosor växer som sjutton

Liisas fotbollslag


Sista dagen i skolan. Nu väntar high school till hösten!!!

Ophelia hänger gärna på vår screen porch

Vi har ju varit och lyssnat på Boz Scaggs!

Lite 4th of July


Veteraner ombeds att ställa sig upp. Vår fina Bob. Marine Veteran


Liisa i Boston testar bubble tea

Tar bilder på pingviner. På ett akvarium alltsåDags att dra på skidläger
Hejdå!
2 kommentarer:

Pettas sa...

Härliga bilder har du i alla fall orkat ta Taina, även om ni har det hett som i h-e. Nu är världens väderlek helt på galen ända...här har vi torrt så det knastrar, låga temperaturer för årstiden och hård blåst varje dag. Alla väntar på regn...
Ha det fint i tiden som bara flyger iväg ( till din semestervecka?)

Taina sa...

Pettas
Man tackar! Galet väder ja! Har sett att det är väldigt varmt i Sverige OCH torrt som givetvis inte är så bra i långa loppet. Vi alla behöver regn och här ligger vi också efter tyvärr.
Jag räknar ned till min semestervecka for sure!