måndag 9 juli 2018

Besök

Juni var en busy månad med två långväga besök. Och så midsommar på det med lokala besökare. Men nu får det räcka ett tag.

Först ut var Albert! Han var på tjänsteresa i Boston och passade på att ta en tripp till Connecticut över en helg när han ändå befann sig i närheten. Typ endast två timmar. Även om det var ett kort besök var det så mysigt! Vi hann äta gott, träna ihop, fiska (ja inte jag då), träffa på brummelibrum-vem-lufsar-där och bara hänga.

Det andra besöket var fina Tora, Jonas systerdotter, Liisas kusin. En tuff 20-åring som var på väg in i svenska landslaget i hästhoppning när olyckan var framme och det blev en axeloperation istället. Men snart är hon på hästryggen igen!

Och så var det ju det där med midsommar. I år "firade" vi det på midsommardagen eftersom här är man inte ledig på aftonen och det krävs en del förarbete, eller hur?

Vi har en del svenska vänner här i lilla Simpan så det blev en svenne-afton. Trot eller ej men det blev regn just den dagen! Fick duka inne på altanen eller vår sk screen-porch. Är det midsommarfest så är det! Bara man nämner att man ska fira midsommar så ska det regna! Även om jag så skulle fira det på julaftonen! Men det gick ju bra. Kanske för bra. För det blev sent. Och blött...

Min fina son

Syskonen i "roshagen"


När man står och grillar...(kolla vid gungställningen)

Söt va?

Kusinen från Svedala

Här dansas det loss, Tora och LiisaDet har ju varit farsdag i Amerikat också.

Liisa och Tora bakade världens godaste chokladtårta!


Min midsommardukning. Spana in "face mats" på tallrikarna. Gjorde succe och var en bra ice-breaker

Dagen efter...say no more.

2 kommentarer:

Annika sa...

Trevligt med midsommar. Ja, det regnade här på midsommaraftonen också. Riktigt mkt.
Kändes som Sverige, haha.
Men jag firar inte dagen, så det kvittade. Följande dag for vi till OBX.
Dina bilder visar att det var drag. HAHA!! Kul bordsplacering också.
Love it.


Svartbjörnen, inte kul. Tänk vad många sådana det finns som stryker omkring i suburbia ... lite läskigt ...

Kramar!!

Taina sa...

Annika,
Så du firar inte midsommar? Vi brukar dra ihop några svennar och det blir alltid väldigt kul. Så som denna gång, hahahaha! OBX är ju inte helt fel! MÅSTE dit någon gång!

Ha en fin semester!

Kram