torsdag 26 juli 2018

Det bidde en ny båt!

Döm om min förvåning när ny båt skulle väljas, så avstod Jonas från en traditionell bassbåt och vi valde istället någonting som var mer åt en normal båt men ändå med bassbåt-inslag. Om ni förstår vad jag menar. Bassbåtar har speciellt utseende och går väldigt grunt och har inte mycket utrymme för att sträcka på benen. Men NU finns både benutrymme och säten för oss alla. Dessutom är det en flång-ny båt och bara det är en ovanlig handling om man heter Herr Olsson.

Igår regnade det en hel del här men ändå väldigt varmt. Till slut, när molnen kissat ur sig, blev det en båttur och sedan cocktails hos stuggrannen.

Liisa mår fortfarande lite dåligt. Det blir nog att besöka Tant Doktor när vi kommer hem igen.

Idag, torsdag, skiner solen. Träningsfri dag, god frukost och sedan packa picknick-korgen, som egentligen är en ful kylväska, men det låter mer fint att kalla det för korg, eller hur? Och sedan wrooooom ut med nya båten. JAAAA, vi ska ha flytvästar, pass och gröna kort med oss för vi vet inte om vi hamnar på den kanadensiska sidan. För om ni nu har läst på om det här vattensystemet, vilket jag förmodar att ni gjort ni alla miljoner läsare, så går floden mellan Kanada och USA. Det är svårt att rita streck i vattnet så det gäller att kolla på kartan var du befinner dig. Heter det sjökort kanske?

Hejdå du gamle trotjänare. Du har verkligen varit en god kompanjon och tagit ut oss på många vattendrag.

Välkommen vår nya familjemedlem

Det ska börjas i tid!


Lite mer power är ju aldrig fel.






På den här båten har vi en liten plattform och stege! Den förra fick man leka akrobat varje gång man skulle i båten igen.

Hon trotsade febern.


Lite konster är ju alltid kul.

Det går att fiska från den här båten med och för att känna sig hemma, ställde Jonas in en stol från den gamla båten. Den ska jag slänga i sjön när han inte ser på!





Vackra Thousand Island


1 kommentar:

eastcoastmom sa...

Vilken fin båt!