söndag 16 april 2017

Varm påsk

Idag, påskdagen, är det typ 28 grader VARMT ute! Hallå, är det någon som fått fnatt, eller? Och vad gör Herr Olsson då, jo han slår på luftkonditioneringen. Ska testa, säger han. Undrar bara hur länge testet ska hålla på för nu har den varit igång i drygt en timme. Test, jo jag tackar jag.

Idag är det alltså dagen då de flesta amrisar firar påsk. De slår på med en stor påskmiddag för släkt och vänner. Vi "firade" som sagt var igår hos Bob och Darlene. Det blev varken sill eller ägg. Men vi överlevde för det som bjöds var mycket gott!

Idag är jag lite trött i mössan. Men ska snart ut ändå och fixa med vedhögen. Grannen kom över en dag och sa att sånt gör väl bara svenska och finska kvinnor. Bär ved alltså. Öh? Det står ingenstans att det är förbjudet att bära ved om man är kvinna. Förresten är det himla bra träning!

I år var det första året jag inte sprang ut innan tuppen vaknat för att gömma miljontals ägg i trädgården. Liisa börjar bli stor och det där med påskharen har gjort sitt här hemma. Det blev ett stort ägg vid sängen istället med lite godis och kläder och hon verkade nöjd med det.Den bäste Bob!
Inga kommentarer: