fredag 28 april 2017

Tillökning

Äntligen fredag igen! Ibland känns veckorna som om det bara är måndagar och fredagar. Har en lugn morgon dock. Ingen träning idag som jag i vanliga fall kör tidigt. Mycket tidigt. Stiger nämligen upp 4.15 varje vardag för att ladda inför ett pass. Men idag får kroppen ta igen sig lite. För den måste få minst en vilodag i veckan. Annars ger träningen ingenting om du kör för hårt.

Ok så till den STORA händelsen i familjen. Jag tror vi fått tillökning i familjen. Tror gör man i kyrkan brukar jag säga och det bör väl vara mycket enkelt att säga om det ÄR tillökning eller inte? Men så här ligger det till. Vi var nämligen hem till några vänner på middag. De hade kattungar som behövde hem och Liisa tyckte vårt hem var lämpligt katthem. Så även Jonas. Jag var inte lika övertygad. Såg bilder framför mig och kände lukten av kattpiss. Men så plötsligt satt vi där med en katt! Katten följde med hem och vi skulle testa ett dygn. Nu har det gått 6 dagar. Det är ett låååångt dygn, eller hur? Det har dessutom kommit in kattbädd, matskålar för katter, klösbräda, kattleksaker. Och så har tid hos veterinären beställts. Så vad tror ni? Blir hon kvar hos Olssons?

Hon heter Ophelia. Säg hej till Ophelia.Här är det någon form av "pullups". Hon är liksom digital, 1 eller noll. Full fart eller sova.

2 kommentarer:

Pettas sa...

Hej Ophelia Olsson! :)

Självklart blir ju hon kvar.På något sätt påminner hon om dig Taina.
Full fart eller sova.

Glada Vappen!

Taina sa...

Pettas,

Hahaha! Du har nog rätt.

Glada Vappen!