söndag 30 april 2017

Valborgsmässoafton

Jaha, tänker jag som nästan glömt bort att det var Valborgsmässoafton ända till jag kollade på FB. Det var härligt dukade bord, dryck och mat, stora och små brasor. Och snö på sina ställen. Kallt med andra ord. Det är något jag minns så väl, att det oftast blev lite kallare och ruggigt just till Valborg. Förväntningarna var stora om att grilla och sitta ute och sedan gå till en brasa utan att "frysa arselet" av sig. Det har säkert varit fina aftnar också, men jag tycks bara minnas att jag i stort sett alltid frös.

Här då? Inga brasor. Inget firande. Bara en vanlig söndag med solsken. Inte lika varmt som igår dock. Jag höll på att storkna i solen när jag klippte gräset igår. Till kvällen blev det goda hamburgare och film och mumsande på cheese cake. Om ni inte sett Lion så GÖR DET! Vilken underbar film. Vi tyckte om den, alla tre. Kanske även katten och hunden, men jag brydde mig inte om att fråga.

Om jag plockat bort påsken? Går så där. Tagit av nån fjäder här och där. Hatar verkligen att "plocka ner" jul och påsk och annat krimskrams. Kul när det ska ställas fram men sen är det ju så jäkla seeeeegt. Intalar mig själv att nästa år ska det bara fram någon enstaka pryttel. Det slutar med att släpar fram den där astunga lådan (lådorna) och springer omkring och slänger fram den ena prylen efter den andra. Om det blir snyggt? Nä, och så är jag ju ingen inredningsexpert heller för den delen.

Istället för att göra klart ta-bort-påsken-projektet, så drog vi till West Hartford och käkade lunch på indisk restaurang. Mums.

Träningen idag var magisk. Älskar att vara ute i skogen och springa den här årstiden. Maj Gadd vad fint det är.

Det här såg så läckert ut. På håll. När jag kom närmare ville jag bara spy!


De här har lite gräsyta att klippa. Ja ni vet ju att allt (nästan i alla fall) är stort här. 

"My field" eller inte riktigt. Men jag tänker så ,där jag står och sträcker ut min lekamen. 

Kolla "min backe" då! Så mycket blommande buskar så jag är nästintill svimfärdig när jag flåsar uppför den pga av alla dofter. Men fint är det!

Åh vilka minnen. Känns som om jag bodde på banorna en gång i tiden. 

Just det ja! Altanen (screen porch) är städad och jag körde gammalt hederligt skura-på-knäna-jobb. Det ni! Pluspoäng på det?
Skål alla Valborgsfirare där ute.

Inga kommentarer: