tisdag 4 februari 2014

Ja men en till snow day?

Imorgon onsdag är det dags för en sk snow day igen. Skolorna är stängda pga snö. Ja SNÖ! Det blir såpass mycket att det blir för riskfyllt för skolbussarna att köra. Suck, säger skandinaviern i mig. Nu hoppas jag bara att SEED är öppet. Det är typ "fritids" och Liisa är där före som efter skolan och trots att skolan är stängd så är just SEED öppet, vilket gör det möjligt för oss föräldrar att jobba.

Annars då? Som jag nämnt tidigare så är våra helger bokade med skidåkning och föregående helg var inget undantag. Trots att Liisa var sjuk i förra veckan, så beslutade vi att hon kunde tävla på söndagen. Hon var inte med på träningen i lördags. Men om det var rätt beslut att låta henne tävla i söndags är jag tveksam till. Hennes andra åk saknade allt vad sisu heter och hon var helt enkelt slut. Men hon fick lite träning att åka portar i alla fall.

Kvällen före tävlingen var vi bjudna på potluck hos våra sk vintervänner i Great Barrington MA. Men utan pot då rå. Dessa vintervänner är bara så underbara att ha. Vi träffas i backarna där våra barn tränar och tävlar. De flesta av dem kommer från NYC, Boston och Newark. Ett underbart gäng!

Så här såg det ut i helgen.
Nä  nu blir det sängen! Godnatt!

4 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Ja ännu en snödag, den fjärde för vårt skoldistrikt. De har fem att utnyttja och februari har bara börjat...

Taina sa...

eastcoastmom
Här är det också 4e so far. Och så bestämde de sig att stänga fritids också! Och det gjorde de strax före klockan 8! Så nu sitter jag hemma och ska försöka jobba...och februaru har bara börjat.

Annika sa...

Vi har tre snödagar varje skolår. De är rökta nu med råge…
Ni får kiddsen gå i skolan på prez day o en teacher work day i april har rykt.
Idag har vi isstorm, men skolan fördröjde öppnandet med två timmar.
Februari är nog den snöigaste månaden på denna kust, och månaden har bara börjat.
HÅLL tummarna för att allt ska vara OK när vi ska upp till CT snart!
Ska bli så himla KUL att ses!!!
Vilka trevliga vintervänner ni har!!!
kramar!!

Desiree sa...

Svårt att pussla ihop vardagen med dessa snödagar. Bra ändå att SEED var öppet.
Kanske inte bästa tävligen och gnistan om man precis varit sjuk men det kommer nya chanser. Mysigt att träffas så där ett gäng med goda vänner och njuta av skidåkning, gemanskap och god mat.
Kram!