söndag 26 januari 2014

Bloggträff

Sitter här och slänger ett öga på Grammygalan och visst är det väl häftigt när Paul McCartney spelar en trudelutt. Men vet ni vad jag tycker är ännu häftigare? Jo att få ta tåget ned till NYC för att träffa de sk eastcoastbloggerskona! Sist vi sågs är för ett par år sedan och denna gång var skaran något mindre men ack så naggande go. Att få tillbringa några timmar med dessa flickor, JA FLICKOR, är ju bara så kul och mysigt. Vi har ju något gemensamt och det KÄNNS. Who cares att vi inte är exakt lika gamla eller att vi lever samma typ av liv. Men på något sätt dras vi till varandra som svennar/finnar som hamnat i "det stora landet" av olika anledningar. Och så bloggar vi ju förstås. Annars hade vi knappt känt till varandra.

Tack Annika, KalasLotta, Grringo och CharmigtsaCharlie!

Vår fina proffsbloggare Annika!Inte en lugn stund

15 eller?


Ska vi upp eller

Eller bara hoppa?


En liten Bellini med fina Charmigt sa Charlie på Cipriani5 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Fantastiskt att du kunde komma och träffas!

Marianne sa...

Vad ROLIGT! Vad avis jag blir! Skulle så gärna vilja träffa er allihop! Gringo känner jag nog inte, men jag hade gärna träffat henne också :-)

Fina foton av er allihop! Så roligt att ni bor så att ni kan ses ibland. Och jag ska ju inte klaga, jag bor ju så att jag träffar Olgakatt rätt ofta.

Kramar!

Desiree sa...

Vilka härliga bilder Taina. Avis helt klart. Hade så himla gärna hängt på och hängt med er några timmar. Hi hi så mycket Annika att sitta med kameran i famnen. Charlie-Lotta väntar jag mig också nog satt med kameran i högsta hugg. Jag får någon dag ta och köra en road trip längst med östkusten och besöka er var och en istället.
Kramar!

Lotta sa...

Äntligen sågs vi! Och så roligt det var också.

Gillade massor att dricka Bellinis med dig ;)

KRAM!!

Annika sa...

Så mysigt!!
Gillar det verkligen!
nej, utan våra bloggar hade vi aldrig setts, det är verkligen sant.
Hoppas vi kan komma ut och hälsa på er då vi kommer till hartford om lite drygt två veckor.
Kramar!!!