torsdag 13 februari 2014

Snow, snow, snooooow DAY!

Självklart blev det en snow day. Och snow day bör all vid det här laget veta att det betyder inte bara en dag med snö utan en dag av FRUSTRATION! En dag då det ska stängas till höger och vänster. Klick. Klick. Morgonen började helt ok efter att vi hade fyllt i miljoner papper, igen, om att vi verkligen behöver jobba och att vi behöver "fritids" (SEED) åt Liisa. De hade dessutom skickat ut en survey igår för att kolla om det verkligen var Någon Idiot som skulle lämna sina barn på fritids på en sk snow day. När de insåg att  Svenne Banan och the Finnish Warrior skulle dra till jobbet, så var de tvungna att göra allt för att få ihop personal.

Sagt och gjort.

Liisa lämnades på SEED och Svenne Banan och The Finnish Warrior drog till arbetet. Klockan 11 kom samtalet om att det inte skulle bli en långvarig dag på SEED. Fick således lämna arbetet i förtid för att hämta Liisa. Fick några låååååånga blickar. Sådana där blickar som liksom sitter kvar på axeln när du går därifrån. Ett par ögonglober, typ.

Kom hem och skulle skicka ut hunden men si DET var inte det lättaste. Tänk dig själv om du ska gå på toa och stå i själva toalettstolen och göra dina behov. Dino, vår fyrbente familjemedlem alltså, är ju inte den största varelsen på jorden och med den snömängd vi fått idag blir toabesöken inte så trevliga (eller renliga) precis. Kolla här:

Ja här skottar vi inget i onödan inte!

Snälla Matte, kan jag inte få använda din toalett istället?
 Liisa då? Jo hon sysselsätter sig själv och imorgon är det ju Alla Hjärtans Dag och då vaknar ju det kommersiella Amerikat till igen efter en kort tupplur efter julstöket. "Låt oss lura alla att köpa en massa onödigt igen!!!" Och vi är en av dem. Som handlar lite krafs alltså. Liisa fixade små påsar till sina klasskompisar med just detta krafs i. Och så skrevs det kort till alla. 20 stycken blev det. Hepp!


Röda lådan är visst inte till mig. Den ska fröken Z få!

 Nu ska jag sluta babbla. Jonas har kommit hem för att köra sin leksak där ute. Tittade ut och såg först ingen, utan jag bara hörde att slungan var igång. Och SEN kom det fram en cowboy! Jihaaaa!

Ja men hallåååå!!! Who's there?

Åh en cowboy!
Klart. Slut!

3 kommentarer:

Desiree sa...

Du har allt en riktig snow cowboy. Effektivt med snöslungan. Det behövs verkligen med de snömängder ni fått. Holy moly så mycket snö!!! Stackars Dino inte helt lätt att gå på toa när han nästintill blir begravd i snömassorna.
Bra att Liisa kunde sysselsätta sig själv under eftermiddagen. Blir dock impad över hennes ambitösa pyssel inför Valentines. Jisses att behöva knåpa ihop allt detta till alla sina klasskompisar. Skönt att jag inte är i Liisas ålder och inte bor i USA. Pust! Hoppas att allt funkar bättre imorgon med skola och fritids. Jobbigt också då det blir för många snow days så att andra dagar på andra lov börjar ryka.
Kram!

eastcoastmom sa...

Svårt när man måste få till jobb en sån här dag, jag förstår det.

Saltistjejen sa...

Ja du taina, vi hade tur för NYC skolorna var öppna som vanligt idag. Så SKÖNT! För jag vet exakt hur ni har det med pusslandet då skolorna stänger men man själv måste jobba....
Härlig Snöcowboy du har! :-) Och du vad Liisa fixat V-day saker! E har gjort egna kort till alla i klassen. det tog sin tid. Och ikväll var hon sjuk stackarn. Så det blir hemmag imorgon för henne, men vi har lovat att ta hennes kort till skolan ändå.
Kram!!