torsdag 26 december 2013

Juldagen 2013

Här julas det för fullt! Det gäller att lägga in ett träningspass lite här och där för annars är risken att man hamnar på bordet som årets största julgris. Raaaap vad mycket mat det blir. Och dryck.

Liisa då? Jo hon åker skidor för fullt och ligger i träningsläger för säsongens tävlingar som snart drar igång. Hon åker och åker och åker. Men om hon har den där tävlingsinstinkten är jag inte så säker på. Hon är bra tekniskt och kan åka fort. När hon vill. Men hon kan också sakta av i backen för att vinka till någon hon känner! Det kommer man inte långt på. Inte om syftet är att hamna högst upp på pallen.

Idag, annandag jul, som inte är någon helgdag här, tar vi det lugnt, Albert och jag. Vi åker nog till ett köpcentra för att Albert ska kunna handla något till sin flickvän där hemma i Svedala. På måndag bär det iväg till en outlet med Bob och Darlene. Som vi var hemma hos igår för att fira amerikansk jul. Den som skiljer sig från den svenska/finska. Ingen tomte som är synlig. Ingen Kalle Anka. Och ingen glögg. Men ack så mysig ändå.God fortsättning på er vet ja'!

4 kommentarer:

Lotta sa...

Ni har det bra ser jag!!

Och jag gillar Liisas strategi i skidbacken. Stanna och vinka - my style ;)

God fortsättning till er!

KRAM

Annika sa...

Ja, ni har det toppen!!
Ja, jösses, snacka om mat i stora LASS!!
Men så ska det vara :-)
Kramar och god fortsättning!!!

Desiree sa...

God fortsättning Taina. Låter som ni har det toppen på alla sätt och njuter av att vara tillsammans. Hi hi ja håller helt med dig om att det känns viktigt att klämma in något träningspass då och då nu under juletider så att man inte förvandlas till en julegris till nästa år.
Väldigt fint kort på dig och Alfred men också fint kort där du och Liisa sitter i soffan.
Låter som Liisa njuter av skidåkningen (även om den blir vinkpaus i backen). Jag tycker hon har sådan skön insällning till livet.
Kram och god fortsättning

Marianne sa...

Härligt ser jag att ni har det! Och vad roligt att sonen är på besök.

Haha, jag minns när sonen var i den åldern och skulle spela fotboll. Han och kompisen stod och jämförde nya fotbollsstrumpor när bollen kom rullande ... Nä, det blev ingen Zlatan där inte! :-)

God fortsättning och stora kramar!