måndag 16 december 2013

Idag så kommer han

Tjohoo, idag kommer Han. Albert alltså. Jag är som ett barn på julafton. Har till och med tagit ledigt bara för att hinna göra det där sista ni vet. Plocka, handla och pynta lite till. Jag hade inte fungerat alls på jobbet idag. Inte alls. Helt ofokuserad skulle jag ha varit. Gått omkring med ett fånigt flin och svarat "Godda' yxskaft" på allt, typ. Nä, då ska man inte vara på jobbet.

Jag har hunnit med en hel del den här helgen. Ni måste räkna in att Jonas är ju inte mycket till hjälp just nu. Han hoppar omkring på sina kryckor. Jag ställer en stol nära spisen och placerar honom där så han kan laga mat i alla fall. 5 veckor kvar.

Den här veckan kommer att bli hysterisk. Liisa har teaterträning varje kväll för på fredag smäller det. Sedan är det föreställning på lördag också. På söndag har hon födelsedagskalas. Sedan är det bara en dag kvar till julafton! Och jag är inte klar med allt än!!!!!!!! Inte nog med det, på julafton ska Liisa och jag till skidbacken, Butternut, för hennes skidläger börjar då. På julaftonen. I know, helt crazy om du frågar mig.

I lördags var vi på Christmas dinner med Jonas fd jobb. Det var Yankee swap och utdelning av andra julklappar också. Det jag tycker mest om är att titta på alla som är där. Det är verkligen en brokig samling. Jag kan fortfarande bli förvånad över klädseln hos vissa. En som hade en glittrig top och svarta "finbyxor". Till det hade hon noga valt ett par skor? Graningekängor! Hade sådan lust att smygfota men så göööör man bara inte.

I fredags var jag på världens längsta Lucia tåg. Lucian och hennes tärna. Hahahaha! De var söta ändå. En kvinna hade laptopen i högsta hugg och ut vrålade Luciasånger ur den eftersom varken Lucian eller hennes tärna kunde dessa sånger. Det var vår svenska vän Pia, konstnären, som ordnade denna lilla tillställning.

Nä nu blir det frukost, väcka Liisa och fortsätta pyssla. Förresten så kan jag meddela er att Jonas tycker att jag är envis. Vi fick en hel del snö igår. Jag skottade i 4 timmar. För hand. Vi har en snow blower. Go figure. Ont har jag. I heeeela kroppen.

Luciatåget:Christmas dinner:

N och C bland julklapparna som ska delas ut.

Yankee swap!

Vi har varit snälla i år.

Japp, här sitter vi och flinar upp oss. Förutom T som tycks vara förvånad.
Nu får ni ha det!

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Underbart Taina!!! Hälsa ALBERT FRÅN OSS!!
Oj nu blev det stora bokstäver där. Hopps!
Ilalafall så kan jag trösta dig med att även här "skiter jag i många måsten" innan jul. Tid o ork finns bara inte. Tyvärr borde man väl säga men nu är det så. Varken mer eller mindre. Så ngn "mamma-fixar-o-trixar-med-en-massa-saker-innan-jul" blir det inte här…. Men julen kommer väl ändå. ;-)
KRAM!!!

Annika sa...

JA vad KUL att han kommer IDAG!!
YAY!!!
Härligt, förstår att du är stissig av glädje!!
Skit du i alla måsten som finns innan jul. Det blir jul iaf, och ni kommer att få det jättemysigt på alla de sätt!
Fin lucia och tärna.
OJ, du har fullt upp med skidåkning tom på självaste julafton!
Men det ska gå det med.
Kramar!!

Desiree sa...

Åh vad kul att Albert kommer. Förstår att du är full av förväntan. Wow, pust låter helt klart som ni har en intensiv vecka framför er men jag är säker på att det blir bra. Mycket för Liisa att se fram emot till helgen med både kalas och framträdande. Hoppas att Jonas inte har allt för ont ändå. Tycker fortfarande synd om honom.
Vilket berg med klappar!
Kram och sköt om dig. Känner ingen som dig Taina. Det är allt lite superwoman över dig. Till och med superman hamnar i lä.
Kram!

Lotta sa...

Ja, superhärligt!!

NJut nu Taina och jobba mindre om du kan. Och jag instämmer med föregående....dra ner på kraven och njut av din fina son! Ni har roliga dagar framför er.

KRAM!