torsdag 27 oktober 2011

Hemma några dagar innan det bär iväg igen

Hepp, här är jag igen och har kommit hem till ett kallt och NOLL-gradigt CT! Från ett soligt och varmt SC, NC och TN. Japp, jag hann med 3 delstater på några dagar. Inte illa pinkat. Men om jag hann njuta så mycket av värme eller något annat kan jag inte skryta med. Såg i alla fall Great Smokey Mountain under vår 3 timmar långa bilfärd och tror ni jag tänkte på att ta bilder? Nä, just det. Men vackert var det. Så in i bombens vackert!

Det enda jag lyckades fånga var en enorm kyrka strax utanför Charlotte, NC...

...eller vad sägs?

Resan gick bra, trots mycket arbete. Tur att de har skapliga gym på hotellen så jag hinner med att springa på morgnarna. Dagarna blir så mycket bättre då. Träffade många nya ansikten. Såg nya verksamheter. Att vara ute i industrilokaler gör mig alltid lika glad. Det är en speciell atmosfär och att få stå och tjabbla med operatörer som kan sina maskiner utan och innan är något jag uppskattar otroligt mycket. Det är lite oljigt, smutsigt och ibland en aning bullrigt. Nästa vecka bär det av till St Louis, MO. Ytterligare en delstat. Nya ansikten. Intressanta möten och mer oljiga och bullriga maskiner!

Nu är jag i alla fall hemma och idag var jag otroligt pysslig. Ni vet så där hemma-fru-pysslig a la 50-talet. Snodde ihop köttfärslimpor med ena handen samtidigt som den andra blandade ihop en coleslaw sallad med improviserade ingredienser till dressingen. Saknades bara ett förkläde och huckle. Jonas och Liisa åt som om de inte sett mat på flera dagar. Ja jag kan ibland. Om jag vill.

Kolla på mina köttfärslimpor! Märk väl att det är pluralis! LimpOR!

Lite coleslaw till det var ju riktigt smarrigt.

Nu blir det sagoläsning

12 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Du har energi för två, minst!! Jamen visst är det roligt att vara ute i verksamheten, där det händer. Mitt i. Jag gillar när leverantörer tar mig runt i deras warehouses och jag får titta på maskinerna ;)

Gott käk Taina, mat för hungriga. Här blev det en chokladkaka och hamburgare. Krubb för en trött lite influensa-light tjej som fortfarande är jetlag.

Kram!!

Fröken fräken sa...

Kul att få resa i jobbet, att få träffa mycket folk och se nya ställen.
Va gott med köttfärslimpa, själv gick vi ut och käkade hamburgare på en brewpub, det va faktiskt inte så dumt det heller.

Äventyret framtiden sa...

Hej du 50-talspyssliga "hemmafru"!:)

Himmel så gott det ser ut. Ordentlig husmanskost.
Ibland får också jag sådana där ryck, då det händer massor på en och samma gång. Härligt!

Kram
Karin

anna of sweden sa...

Det var väl det jag visste. Att det bor en pysslig hemmafru i dig. ;)

Ha en skön helg!

Kramelikram!

Camilla sa...

De där köttfärslimporna såg verkligen smarriga ut:) Jag har väl misstänkt att det finns en "hemlig" hemmafrutyp därinne någonstans:)
Inga dåliga jobbresor du far iväg på måste jag säga. Kanske det är skönt att det bara blir besök på ett ställe nästa tripp.
Ha det gott och njut av helgen innan det bär av igen.
Kram

eastcoastmom sa...

Gillar kottfarslimpa, underskattad men god!

Annika sa...

Köttfärslimpa är så gott. Brukar laga Bobby Flays och den är så god!
Aha, du har varit in the south. Ja, kan tro att det var vackert!!!
Skönt att vara hemma igen, förstår jag.
KRAMAR!!

Desiree sa...

Jag tycker kyrkan du fotat var himla cool. Det var väldigt fint ljus också i bilden. Är glad att du fick njuta en smula av smokey mountains för det är jättefint där uppe. Jag hoppas du får en skön helg och får vila upp dig lite även om rast och ro inte är så mycket din grej. Det är underbart att vara effektiv och hinna mer än vad man tror. Älskar när man känner sig på topp och hinner med en massa. Gillar att alla hotel i USA har gym så att man lätt och smidigt kan träna även om man befinner sig på resande fot. Packar alltid med träningskläder då jag ska till USA för jag vet att jag kan använda dem.
Ha en fin helg.
Kram!

Taina sa...

Lotta
Nä men är du sjuk? Influensa är aldrig kul. Ja du flänger ju en del men till betydligt mer exotiska ställen än jag. Men jag är nöjd med de resor jag gör för det är människorna som oftast är intressanta. Trevliga som otrevliga. Hahahahaha!

Den här maträtten lagar jag inte varje dag. Det slängs på hamburgare på grillen här med ska du veta! Och gott är det!

Kram på dig och hoppas du känner dig piggare snart

Fröken fräken
Det är gott med hamburgare, det kan jag hålla med om. Vi har ett favoritställe inne i Hartford, Side walk cafe som har världens godaste burgare. I alla fall om du frågar mig...

Pettas
Är det inte konstigt att när man är som mest "stressad" då blir man hur effektiv som helst? Älskar själv vanlig husmanskost. Är ju uppväxt med det.

Kramar

Anna
Hon tittar fram ibland den där pysslerskan!

Kramelikram

Camilla
Jag måste vara effektiv på resorna då företaget har en "spara kampanj" precis som de flesta i dessa tider. Flera saker samtidigt liksom. Men jag klagar inte. Tycker det är lika bra att köra på när jag ändå är ute så att säga. Trivs med att ha många järn i elden.
I helgen blir det lugnt. Med mina mått mätt i alla fall.

Kram kram

eastcoastmom
Eller hur? Jonas blev hur glad som helst när jag överraskade honom med denna rätt! Och Liisa mumsade på hon med!

Annika
Speciellt recept han kör med? Ge mig tips? Själv penslar jag mina med lite smält smör och soya. Göttigött.

Det var verkligen en fin bilfärd till TN. Trevligt sällskap i bilen och fina vyer, ja då känns 3 timmar inte så långt.

KRAMAR

Desiree
Jag har också alltid träningskläderna med mig. Går upp vid fem så jag hinner både träna och eftersvettas. Sedan en god hotellfrukost och dagen är räddad!

Holy shit vad fint det var med bergen! Annat att se dem från mark än luft.

I helgen blir det en del att fixa så som skaffa godis till måndagen, köpa varmare skor till Liisa och annat småpyssel. Mys helt enkelt.

Kram kram

Saltistjejen sa...

Och nästa helg kommer du minsann HIIIIIIIIIT!!!!!!! JIPPIE!!! :-D
Kram!

Katarina sa...

Wow, kyrkan var häftig. Likaså såg dina köttfärslimpor verkligen goda ut!

Caroline sa...

Kunde inte kyrkan varit liiiite storre?? :)