tisdag 18 oktober 2011

Galenskaper

Mitt i fikat så sätter jag mig vid datorn istället för att stretcha, dricka vatten och ta en nypa frisk luft. Helt galet, jag vet. Men en som var ännu galnare imorse var Liisa. Det tillståndet befinner hon sig i ganska ofta i och för sig. Så här såg det ut när hon gick till skolan imorse:

Jepp, de har pyjamasdag i skolan!

Hon fryser inte om fötterna i alla fall!

Vet ni vad? Pappa ÄR på bättringsvägen och det går alltså framåt. Igår fick jag besked från min faster, som berättade att han suttit uppe och pratat och skrattat! Inget fel på varken minnet eller humorn där inte. SÅ SKÖNT! Han är fortfarande väldigt svag och kör inga långlopp för tillfället. Men det står nog inte på förrän han är uppe på benen och går, cyklar och simmar, som han älskar att göra. Hoppas han gillade vårt brev vi skickade i förra veckan med kort, foton och teckningar. Heja pappa!

Nästa vecka drar jag till Fort Mill, NC och Johnson City TN. Bråda dagar, men det ska bli kul!

Hepp!

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vilka underbara nyheter om din pappa Taina! Jag blir så GLAD!!! Och du Liisa var ju snygg i sin PJ-outfit!! Hahaha vilka tofflor!! Ska hon ha liknande på sin bröllopsnatt tro?!?

Loppan flyttar västerut... sa...

Taina, vad skönt att höra att pappsen är på G. Måste varit fruktansvärt jobbigt att vara på distans när det var kritiskt. Nu hoppas vi på snabb återhämtning och att pappan skrattar så det mullrar. Hon är för go lilla L! Pyjamasdagar, det gillar vi!

Kram

anna of sweden sa...

Så skönt att höra om din pappa. Det var väl det jag trodde. Att han är en fighter.

Och Liisa. Ja, ja henne blir man glad av som vanligt.

Kramelikram!

olgakatt sa...

Så skönt att höra att din pappa bättrar sig!

Kul med de stolliga upptågen i skolan, det kan behövas för att pigga upp hösten, kanse.

Kalaslotta sa...

Hurra för din pappa!

Desiree sa...

Underbara nyheter att din pappa mår bättre. Så skönt att veta att det går framåt och slippa den där stora gagande oron om att åka eller inte och allt sådant. Han är nog helt återställd snart ska du se.
Ha ha ja det var allt en galen outfit. Jag tycker det är kul att barnen har lite sådana galna dagar i skolan i USA.
Gillar Liisas tofflor ;-)
Ha en bra resa runt i södern.
Kram!

alegni sa...

skönt att höra att lilla pappsen är på bättringsväg!
KRAM