söndag 2 oktober 2011

Only in Amerika eller ska jag vara orolig???

Går man och klipper sig på en riktig Hair Saloon, så förväntar man sig en någorlunda professionell klippning. Jonas har en förmåga att ta det "snabbaste" (och billigaste), typ löpande-band-principen. Men så ser han ut därefter i håret också. Ojämnt. Sist såg det ut som om han precis duckat för en frisbee av stål och tiltat lite snett med huvudet. Frisbeen snuddade hårtopparna. Ok, han betalade ca 20 dollar bara.

Men sedan kommer ett kort! Ett handskrivet. I kuvertet ligger dessutom en rabattkupong på 5 dollar. Hej och hå! Ska de ta andra halvan av huvudet då och låta honom tilta åt andra hållet? Nu var det kanske inte så mycket rabattkupongen som förvånade mig utan TEXTEN i kortet! Kolla bara här;

Skickar de tack-kort till kunder i Sverige?

Och OM de gör det, skriver de under med ETT HJÄRTA??????

12 kommentarer:

Mamma J sa...

Ok... Du får nog fråga om han betalade med kort eller in natura... ;-)

Taina sa...

Mamma J
Hahahahahaha!!! DET får jag nog göra ;)

Saltistjejen sa...

Hahahaaaaa!!! Well, det ska vara JONAAS som charmar ina frissadamer såpass att de blir så till sig över sin kund att de skickar ett personligt tack-kort! MED hjärta!!! ;-) Kanske skröt han om sina rök- och grillkonster och frisörskorna hoppas att bli inbjudna på BBQ senare?? ;-)
Hahahaaaaaaa!!! Eller så insåg de att de varit så usla i sin klippkonst att ett tackkort med en kupong var enda sättet att KANSKE rädda denna kunden tillbaka till kundkretsen? ;-)
KRAM!

Lotta sa...

Bästa CRM-kortet jag sett!!

Thanks for sharing ;)

Men allvarligt... Jonas gjorde ett bra intryck. Dem vill verkligen att han kommer tillbaka så de kan ta andra halvan - ta det som en komplimang ;)

Kram!!

Melting Pot sa...

Hihihi. Han gjorde onekligen ett gott intryck:)) Kram

Desiree sa...

Gud så ambitöst! Är det handskrivet eller tryckt. I vilket fall som helst så är det ju trevligt att få ett sådant kort men här i Sverige verkar man inte få sådana, inte ens om man väljer en dyr frissa. Kanske är din käre Jonas en av deras speciella kunder, en VIP kund ;-)
Kram!

Fröken Anki sa...

hahaha... han maste ha varit valdans charmig nar han fick ett sant kort! :)

Camilla sa...

Festligt kort! Men jag tycker lite synd om Shelby, för den kommentaren var väl inte helt skön?? Kanske är hon ny och bara kan klippa hälften åt gången?:)

Kram

anna of sweden sa...

:)

Annika sa...

HIHI!!
Jamen det är väl lite kul-...
Hehe, hjärtat kanske var lite vääääl mkt...
Men, charmar man tjejer så charmar man tjejer ;.)
Kram!!
Peter brukar få sådana där handskrivna tackkort då han köper kostymer, men aldrig på the hair cuttery ;.)

josefin sa...

Jag skulle bli superglad om någon ville dela med sig av något jobbigt som hänt i ens liv. Psykisk ohälsa, övergrepp, våld, missbruk, sjukdom, ja vad som helst som jag får tillåtelse att publicera i min blogg. Självklart får man vara anonym. Skicka gärna en kommentar eller skriv till min mejl: pussgurkan_9o@hotmail.com
Skriv: "Händelser att dela med sig av" som rubrik.

Jag tror det är viktigt att man talar om det som är jobbigt och framstår som något man ska skämmas över. Vad man än i livet har varit med om så finns det ingen anledning till att skämmas över det. Ingen anledning till att mörklägga händelsen/händelserna. För det finns fler där ute som kanske är med om exakt samma sak just nu. När man mår dåligt känner man sig oftast väldigt ensam, men det är man inte. Det finns folk som är med om samma sak just nu eller kanske har tagit sig igenom det som du själv har gått och bär på. Det spelar ingen roll om det är något som du tagit dig igenom och inte mår dåligt över nu eller om du är mitt uppe i allt.

Du kanske inte känner att du har något att dela med dig av men endå är intresserad utav att läsa vad andra skickat in. Gå in på min blogg under kategorien; "this is a true story".

Är jättetacksam om någon vill dela med sig av sin historia!

Annika sa...

SKA väl dessutom tillägga att alla makens tackkort kommer UTAN hjärtan, hehehehehehehehehehe!!
OCH jag har nog aldrig fått tackkort då jag handlat ngt...
Måste charma till mig lite...