torsdag 29 september 2011

Hämta ny kraft

Judisk högtid idag och Liisa är ledig från skolan. Ingen bra timing, eftersom jag har en hel del att göra jobbmässigt. Men nu får jag ta ledigt resten av dagen och dra iväg och bada med henne på vårt gym. Bästa gymmet i världen, om ni frågar mig. Men först ska jag träna lite löpning. Det får bli på löpband idag under tiden som Liisa är på gymmets "dagis". Vi var där igår också då jag körde ett tufft Zumbapass! Och i förrgår. Har jag sagt att det är mitt andra hem?

Skypade med Bella för en stund sedan och hon tycks ha det bra. Imorgon får hon sina saker och det mesta ska magasineras, eftersom hon inte har en egen lägenhet än. Just nu bor hon hos min bästa väninna och där går det ingen nöd på henne. Jag tror att hon har längtat mest efter alla kläder, smycken och smink! Om jag hade tryckt ned mig i en av lådorna, så tror jag inte att hon hade haft tid, eller intresse av, att plocka upp mig i första taget. Kläder och smycken tycks vara betydligt högre upp på listan än en sketen morsa. Jag förstår henne. Hon är ju 18. Say no more.

Idag regn. Igår sol. Passade på att åka till Old Drake Flower Bridge här i Simpan och hämta lite energi. Laddade batterierna och bara andades!

Flower bridge är en underbar gammal bro från slutet av 1800-talet. Check it out:

Hit kommer jag gärna tidigt på morgnarna.

Ibland får jag sällskap av en chipmunk, så som denna lilla krabat.

Blommorna har visst blommat ut men det är fint ändå.

Blomlådorna är överfulla.


Spindlarna jobbar på.

Givetvis så har det stoppats ned amerikanska flaggor lite här och där. As usual.

Vår älskade Farmington River.

Skylten ovanför bron. Bra att veta vilka som satt med i "Board of selectmen" anno 1892. Eller?

Andas in och njut. Det gjorde jag.

Hepp!

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Njut av din "lediga" dag nu. Eller halvdag kanske det blev? Jag vet att det kan kännas stressigt när man har mycket jobb också som ligger och skramlar i bakhuvudet, men det kan ibland vara riktigt skönt på flera vis att ändå släppa och vara med sitt barn Som ju lever här och NU. Då msåte man göra det själv också. :-)
Vackra höstbilder också! Och vilken söt Piff eller var det Puff!! :-)
KRAM!

Ingmarie sa...

Det där gymet låter som ett ställe jag också skulle kunna ha som mitt andra hem. Eller kanske första...och fantastiska bilder!
Antar att där finns jordens godaste bagels också...

Katarina sa...

Hoppas din lediga dag blev bra! Än om det kanske bara blev någr timmars extra ledigt.

Vackra höstbilder, det ser riktigt härligt ute hos dig just nu.

Lotta sa...

Vilka foton du tagit Taina, proffs om du frågar mig. Massor av spännande detaljer och känsla....!

Impad av Simpan!


En 18-åring har jag med. Say no more var det som sagt ;)

Skönt att du fick ladda om och upp lite! Jag är mer virrig än vanligt efter min jetlag. Jag är inte med i matchen ännu!

Kramar!

Desiree sa...

Vilka fina bilder från floden. Flower bridge var riktigt fin. Har barnen ledigt för en religös högtid i skolan? Låter ovanligt för att vara USA där de flesta helgdagar inte är kopplade till religion. Men jag hoppas du får ett bra avslut på veckan. Gillar bilden på spindelnätet.
Jag kan tänka mig att Bella längtar efter sina saker. Kul att höra att hon har det bra och verkar trivas med sin nya tillvaro.
Ha en fin helg.
Kram!

Annika sa...

Här var minsann inte skolan stängd, business as usual...
VILKA fina simp-bilder!!
LIKE them!!!
Spindelnätet är så fint.
Kram!!

Taina sa...

Saltis
Visst njöt jag. Eller vi. Liisa tycker alltid det är kul när vi tar oss tid mitt i allt. Det märks. Det blev bad och Subway, hahahaha!

Undrar inte om det var Puff?

KRAMAR

Ingmarie
Det här gymmet är GRYMT bra. Tycker jag. Och vet du igår körde jag vattenlöpning efter mitt tuffa pass på löpbandet. Jag körde nämligen Random och det blev lite väl många backar. Att springa i vattnet efteråt var en befrielse!
Hm, jag är ingen bagelfantast.

Kram

Katarina
Det blev riktigt härliga lediga timmar. Behövdes verkligen. Bad och Subway med Liisa är ju bara för mysigt. Och visst är det fint här i bubblan Simpan.

Kram

Lotta
Åh man tackar!!! Nu ska jag köpa en ny kamera för den här suger verkligen. Men det var ett sådant lugn omkring mig denna morgon och då får jag liksom tid att upptäcka de där små sakerna som annars går en förbi på något sätt. Härlig känsla.
Inbjudan står kvar Lotta!

Kramar!!

Desiree
Det tycks variera från distrikt till distrikt med ledigheterna. Men här har de visst det om det är en kommunal skola. De privata katolska körde på som vanligt såklart.

Tack för komplimangen om bilderna! Den där bron har blivit väldigt populär att ta bröllopsfoton på har det visat sig och jag förstår varför. Den är så skön!

Ja gud vad glad hon är att få alla sina prylar! Speciellt kläderna som hon längtat så efter.

KRAMAR!

Annika
TACKAR! Blir så glad att jag lyckades ta någorlunda bra bilder med min skitkamera! Hahahaha! Spindelnätet var svårt att fota med ljuset som bländade, men det gick!
Ja idag är det skola igen. Phew säger jag.

KRAMAR!