onsdag 6 april 2011

Skaffa ett liv

Just det! Nu består mitt mest av jobb, jobb och åter jobb. Satt uppe till halv ett, vaknade halv sex och det första jag gör är att kolla i Black Berryn och där kom det. MER jobb. Och allt ska helst vara klart igår. Och om inte det går, så ska det vara klart på fredag. Prompt! När jag skriver det här, är det inte för att skryta. Jag är själv allergisk när andra påpekar hur full almanackan är och att de är SÅ upptagna. Själv har jag hamnat här eftersom balansen är lite rubbad nu pga flera bollar i luften. Något, som inte går att skriva om här. Huvudet måste hållas kallt.

Känner efter och märker att det smakar unket i munnen när jag dricker kaffe. Borstade jag tänderna igår? Ingen idé att borsta dem nu i alla fall för då smakar kaffet ännu äckligare. Piip, piip hörs det från Black Berryn. Mera email. Europa har vaknat för länge sedan och de har filat på sina små mail som de bombarderar en annan med i denna arla morgonstund. Kom igen ni bara. Jag har inget annat för mig. Bara ett sjukt flickebarn som avbryter en sisådär tusen gånger i timmen.

Ett litet meddelande från en halvt hysterisk tysk som börjat tröttna på mig. Hahahaha, kan inte låta bli att skratta åt dennes svar på en av mina frågor. Men så är det ibland. Katten på råttan, råttan på repet. Undrar hur långt nere i kedjan jag ligger och vad det är för filur högst upp i den här näringskedjan?

Märks att jag är lite groggy. Ska få i mig frukost. Dra igång arbetet. Idag blir det ingen lunchjogg eftersom Liisa är sjuk. Träningen får vänta till kvällen.

Taina, get a life.

5 kommentarer:

Susjos sa...

ojoj...hoppas det lugnar ner sig för dej snart!
:)

Annika sa...

Låter bra hetsigt där uppe i CT nu...
Fattar om det snurrar väl fort.
TUR att du är du och kan hålla huvudet kallt.
Håller tummarna för att dagen ska bli ngtlunda lugn iaf.
KRAM!!!!

Saltistjejen sa...

Hahaha OJ då msåte du ha kräkts lite för ett tag sedan när det enda jag bloggade om var mitt jobb hahahaha!! Sorry Taina!
Jag vet hur det är med sådär övermycket på jobbet dock och hoppas att du snart får lite lugnare. Det fungerar "bra" ett tag men fortsätter det länge blir man verkligen helt utmattad.
Lycka till!!!!
Och hälsa Liisa att krya på sig!
KRAM!

Loppan flyttar västerut... sa...

Ojsan, låter nästan galet så mycket du har nu. Men du, ta ett djupt andetag emellanåt och räkna till tio, o häng i. Det här är bara en fas, det går över!
Kram från Åsa

Lotta sa...

Taina, you are in good company men du satte ord på det!! Jag känner att det snurrar mellan varven, telefonen är bra men det blir 24/7 med tillgängligheten av mail. Jag arbetar också med folk around the globe, alltid är någon vaken ;)

Nu är det helg iallafall, hoppas du kan varva ner lite. I plan on doing so!

Kram