tisdag 5 april 2011

Sjukstuga

I det Olssonska huset råder sjukstuga. Liisa har dragit åt sig någon form av "bug" och i skrivande stund har det resulterat i en feber på 40 grader. Och vet ni vad? Hon pratar fortfarande!!! Tänk er själva in i det tillståndet. 40 grader i feber. Själv skulle jag känna mig som om jag hade ena foten i graven, typ. Men hon, hon ler och undrar om hon får åka till skolan! Feberyrsel?

Här ligger en flicka i 40-graders feber och LER! Dino håller utkik efter alla ekorrar där ute.

Det hela började i lördags, efter ett födelsedagskalas hon var på. Jag trodde hon hade förätit sig på cupcakes och grädde. Kalaset hölls nämligen i Cake Gypsy i Canton. De fick baka och dekorera sina egna tårtor och cup cakes. Kul, men sockerintaget måste ha varit rekordhögt, eftersom barnen som lämnades in där två timmar tidigare var som bortblåsta och i utbyte fick vi tillbaka ett gäng 7-åringar som befann sig på betydligt högre höjder än en annan. Mot kvällningen började således magen krångla med vulkanutbrott som följd. Hur mycket ryms det i ett barns kropp egentligen?

Igår, måndag, behöll hon det lilla hon fick i sig, men det måste finnas reserver undangömt i henne, för hon kan fortfarande hålla igång. Själv försökte jag jobba så gott det gick och klarade av telefonkonferenser utan att bli alltför mycket störd.

Några bilder från kalaset kanske:

Här väntar de så fint (?) i kön för att få dekorera cup cakes.

Bagarens egna cup cakes.

Mums, mums.

Och den här har Liisa dekorerat själv. Med hajar såklart!

Dusch och arbete väntar!

8 kommentarer:

anna of sweden sa...

Krya-på-henne-kramar fråmm Philly!

Pettas sa...

Krya på Cupcake-girlen!...undrar om inte den blå färgen kan ge en feber?....

Saltistjejen sa...

Wow vilken rolig grej! Att få dekorerea egna cupcakes låter superkul tycker jag! och vad FIN Liisas var. MEn vad jobbigt att hon är sjuk nu lilla tjejen. Haha skrattar dock åt att hon fortfarande snattrar! :-D
Hoppas nu hon blir frisk snart och att ni andra slipper undan!
KRAMAR!!!!!

HeLena sa...

Oj oj, aldrig roligt med feberyra flickor... Krya på krya på!!

Spännande kalas! Det gillade hon väl? Bortsett från vulkanutbrottet då...
kram kram!

Marianne sa...

Stackars liten! Fast det kanske är mer synd om resten av familjen? KYRA PÅ DIG LIISA!

Vilken fin cupcake! Vad roligt med ett kalas där man får göra sin egen tårta. Det kanske man ska införa på hemmaplan? Jag tänker mig att jag bjuder in mina grannfruar att göra cupcakes? Haha, jag får nog lära känna dem först : D

KRAM!

Annika sa...

Såna kalas är så roliga. Karolina älskade ´dem då hon var yngre.
men, mindre kul med explosion. HOPPAS att det är mkt bättre nu när du läser detta.
KRAM!!!

Ingmarie sa...

Den där blå färgen ser verkligen GIFTIG ut! Krya på henne!

Anna, Fair and True sa...

Jag har en liten febrig tjej här också fast pga vaccin. Men hon är förvånansvärt oberört för att ha 38,7 för först gången.