torsdag 9 december 2010

Sociala Taina

Men oj vad social jag har varit de senaste dagarna! Inte för att jag är en speciell osocial person, men ibland får jag inte tiden att räcka till. På något sätt har jag lyckats jag klämma in tre möten utanför arbetet. Tre mycket trevliga sådana. Och jag är så glad att jag har fått till det!

För några veckor sedan råkade jag höra två kvinnor prata svenska i vår lokala matvaruaffär och precis som en turist på Mallis, när svenskar möter svenskar så hörde jag mig själv säga "Heeeeeeeeeeeej, är ni från Sveeeeeeerige?" Som tur var så var det två mycket trevliga damer som svarade artigt och stillade Tainas nyfikenhet med att säga att de var från Sverige. Den ena bodde här sedan 12 år tillbaka och den andra var här på besök. Vi utbytte telefonnummer och email och vips så blev det en träff i förrgår. Vilken trevlig träff då! Så himla trevligt och massor att prata om. PÅ lördag åker A till Sverige och så snart hon är tillbaka ska vi träffas igen. Kul!
Foton? Tyvärr. Ja jag vet, jag är en USEL bloggare. Sorry guys.

Den andra träffen skedde igår, med bloggare, på IKEA i New Haven. Petra och jag hade bestämt att träffas över en fika och så dyker ytterligare en bloggare upp. KalasLotta! Än en gång en rolig och avslappnad träff med mycket babbel. Om ditt och datt och under bältet. Jag var den duktiga kickan i gänget som såg till att ett foto togs tack vare en kvinna som satt vid bordet intill.

Titta! Tre glada bloggare!

Onsdagen gick i rasande fart och efter gympasset stack jag snabbt in huvudet i huset, slet åt mig en flaska vin och en påse med konservburkar. Ropade till familjen att jag inte skulle bli sen och puss, puss och ni vet tugget. Sprang till grannen och så tog vi följe till granngatan där det var "Ladies Night". Värdinnan hade ordnat en välgörenhetsträff och maten som vi tagit med oss skulle doneras till behövande under jul. Det fanns mat för oss också. Massor av mat. Och dryck. Blev lite sent så här mitt i veckan och huvudet känns ett par nummer för litet idag. Ajajaj.

5 kommentarer:

Pettas sa...

Oj, för litet huvud? Stackars Taina!:D
Du fick mig att tänka till litet extra, man är social men sällan på "riktigt", för att man inte ger sig tid. Och tänk så roligt det är när det äntligen blir av. Man lever ju länge på de mötena...bara studsar omkring ett tag efteråt...
inte du? för litet huvud? ajajajajoj....
men det går över:D

En fin dag önskas-kram!

Annika sa...

HAHA, jag träffade två svenskor på Target igår. De hejdade mig...Jag var där med K och pratade svenska. Nyanlända till USA, makarna jobbar på SAAB. Expats på två år. Kul att prata lite, men inga nummer byttes.
ROLIGT att du hittade ngra som du dessutom träffade sen!!
Skitkul.
Kul med IKEA också igår.
NÅÅÅÅÅ, vad fyndades???
Kram!!

Saltistjejen sa...

Wow du har verkligen farten uppe vad äller sociala biten! Nu slåt du t o m mig hahahaaa! ;-)
och TUR att du skrev att konserverna var till donation. Jag funderade först över vilken typ av konserver som passar med vin?!?!? På en ladies night....?! ;-)
Kramar och hoppas december fortsätter vara en härlig social månad utan för mycket röda rosetter...!

Desiree sa...

Vad kul med en bloggträff. Alltid roligt då man får chansen att verkligen mötas i verkliga livet också. Ha ha jag hade också gjort som du i mataffären och nyfiket frågat var de bodde. Nu har du fått nya kontakter som alltid kan var trevligt. Även gårkvällens Ladies Night lät nice. Jag antar att det var värt lite huvudvärk mitt i veckan.
Kram!

Petra H sa...

Vad kul med en massa sociala träffar mitt i veckan! Visst blir man lite till sig när man hör svenska i utlandet. Vi gjorde något liknande i Puerto Rico när vi såg en bil med en svensk flagga på mall-parkeringen. Var ju tvungna att stanna och fråga om föraren var svenska - det var hon inte men däremot gift med en svensk! Vi firade sedan advent, midsommar och kräftskiva med dem!
Kul med svenskfika på Ikea!
Kram