fredag 17 december 2010

Bajskorv eller?

Kan ni gissa vad det här är? Nej, jag tänkte väl det.

Det är ingen bajskorv. Inte heller en kondom för vinterbruk. Det är: TADAAA


En tätning. Så spännande var det.

Jag har skrivit om det tidigare. Annika har skrivit om det tidigare. Alla vet om det. Men INGEN GÖR NÅGOT ÅT DET! Husen här läcker som såll! Om inte byggarna tar tag i det så blir det sådana här lösningar vi måste ta till, dvs täta kring dörrar och fönster. Om det blir snyggt? Nä vet ni vad, det är skitfult. Tillbaka till bajskorven igen, för det är precis så det ser ut när de läggs ut lite här och där.

Plötsligt har dörren till uterummet fått sällskap av en "bajskorv".

Nä nu ska jag inte gnälla. Bara en sak till, de kanske kan göra ett program här med typ Byggfällan? Blink, blink.

Min träning går det bara bra med. Men idag är jag lite öm i baken och framsida lår. Sprang på löpbandet samt körde lite styrka efteråt. Det som gav mig känningar var löpbandet, för jag provade på "Random program" och hade inte en susning om vad jag gav mig in på. Jag skulle, förutom vikt, tid, fart och skonummer (inte riktigt) fylla i "Level". Eftersom jag aldrig hade provat detta program och såg att det fanns mellan 1 till 20 nivåer så valde jag 10. Mittemellan så där, tänkte jag. Plötsligt såg jag hur underdelen började stiga och stiga och stiga och plötsligt hade jag en lutning på 7,8 %. Efter ett tag gick den ner till 5,5 för att sedan börja stiga igen. Nu var det ju en hel del andra som tränade och då kunde jag ju inte bara hoppa av. Jag är väl ingen loser. Utan jag körde på som en idiot, dvs mitt normaltillstånd skulle säkert en del säga. Det får bära eller brista, var i alla fall min tanke. Fanskapet (löpbandet alltså) skulle få sig en omgång. När jag var klar hade jag en puls på 174!

Efteråt belönade jag Jonas och mig själv med att dra iväg på shopping och en bit mat på en asiatisk restaurang i Canton. Trevligt och gott.

Hm vad har du fyndat? Något fint till mig kanske?

Ser väl gott ut? Fråga mig inte vad det heter. Detta var kvällens specialty och det var det enda jag förstod av servitrisen vars engelska var allt annat än bra.

Jag ser då nöjd ut där jag sitter och ler mitt fåniga leende.

Nä nu ska det jobbas och sedan ska pattarna fram. Ja jag ska på mammografi alltså!

12 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hahahaa! Hur lyckas du Taina?!?!? Bajskorvar och pattar i samma inlägg! MY GOD!!! :-D
ser iallafall ut som ni hade en bra kväll med god mat även om du inte vet vad du åt!
Lycka till med patteriet idag!
kram!

Taina sa...

Saltis:
I det här landet är ju ALLT möjligt. Eller hur???

Maten var jättesmaskig! Jag kanske inte vill veta vad det var...

Tack för lyckönskningarna. Snart blir det pattkläm ;)

KRAM

Annika sa...

HAHA, Taina you're the QUEEN!!! Fick mig ett gott garv på morgonkulan!!
HAHA!!
Synd att ma ninte kan köpa bajskluttar och lägga på och runt kontakterna, hehe. Behöver ingen lång bajskorv. Kontakter och lister DET är mitt största problem.
Förbannade amerikanska SÅLLhus...Snacka om att man eldar för kråkorna.
KRAMAR i massor!!!!

olgakatt sa...

Tack för dagens gnägg!
Men inte är ALLT möjligt i "det där" landet. T ex att bygga rediga hus tycks vara omöjligt...
Hoppas det var en försiktig pattklämmare du kom till. Jag har varit hos olika varianter, en gång höll damen på att klämma ihjäl mig. men då gick jag till hennes chef och klagade efter att hon dessutom var oförskämd. På senare år har det varit bara snälla och försiktiga "klämmor".

Susjos sa...

hihi...ja du ger mig ett gott skratt såhär på kvällskvisten. Maten ser god ut,och du ser rar ut!

HeLena sa...

Hahahaha! Du är så rolig!
Hoppas det gick bra hos patt-klämmaren. Jag var också där häromdagen, första gången faktiskt... ingen trevlig händelse... men skönt att få det gjort! Patt-klämmarn! Bra namn!
Underbar helg och 4e advent!
kram!!

Desiree sa...

Ja det är helt sjukt hur dåligt byggda amerikanska hus är. De läcker verkligen som såll. Jag trodde att det kanske var bättre med husen som låg norrut i era trakter där det blir mer rejält kallt men det verkar tydligen inte vara så. Det är ju skitfult att behöva lägga ut extra tätningslister så där vid dörrar. Vårat hus i Alabama läckte som ett såll både på vintern och sommaren. En glasfönster hade vi också och ingen isolering mellan köksgolvet och garaget som låg direkt under köket.
Ha ha jo jag brukar köra random programet på löpbandet och tycker att det är kul för det är alltid lite av en överraskning. Man vet aldrig när backarna kommer eller hur branta de är. Varje gång man kör programmet så är det lite annorlunda. Det är effektiv träning. Du kämpade väl måste jag säga. Ibland känns det så jobbigt att man känner att man hoppas att man inte trillar på det det där bandet. Men jag brukar kolla in vart jag har stop knappen då om det riktigt skulle gå åt helvete ;-)
Kram och ha en skön helg med dina bajskorvar i huset.

Ingmarie sa...

Milde himmel vilket pass! Skit(!)bra gjort! Och självklart är det dina paket i de där mega påsarna!

Hanna sa...

Åh, här nere på de sydligare breddgraderna har vi också en massa bajskorvar när det blir kallt. En springa under ytterdörren på sisådär 2 cm är inget ovanligt. Och det ÄR faktiskt kallt på vintern - även i Brasselandet! Knepiga husbyggare på de amerikanska kontinenterna...
/Hanna

Camilla sa...

Gode tid, vilken gräsligt asful grej som ska stoppa draget! Fattar inte att folk inte klagar på byggnationerna för kostnaden för uppvärmning måste bli hög. Vem har lust att betala för att värma kråkornas fötter?

Kram

Marianne sa...

Hahahaha! Jag säger som de andra, bajs och pattar i ett och samma inlägg, det klarar inte jag. Jag lyckades med Sexdrega i dag i alla fall, det är jag stolt över : D

Såna där bajskorvar skulle jag haft i Kairo! Inte mot kylan då kanske ...

Kramar!

Desiree sa...

Vill bara passa på att önska dig ett gott nytt år Taina. Ha ett bra avslut på 2010 och en bra start på nya året.
KRam!