torsdag 17 december 2009

Överraskningarnas dag

Nej, jag har inte fått Nobelpriset, för DET hade verkligen varit en överraskning! Nu är det något helt annat. Små saker som gör en så himla glad alltså. Det där oväntade. Okej, en sak visste jag skulle komma förr eller senare, men döm om min förvåning när den väl kom så blev jag så överraskad OCH glad. Stod där och vred och vände och kände inte igen avsändaren. "Hm, måste ha kommit fel", tänkte jag, men så tittade jag på mottagarnamnet och det var MITT. Till mig alltså. Jag fick ett paket! En julklapp från Sverige. Jag gick ju med i Emmas julklappsbyte. Och hur kul är inte det då?

Nå, mitt paket kom igår:

Paket från Svedala!

Nu sas det ingenting om att vi inte fick öppna det före jul. Vad tror ni jag gjorde då? Det säger jag inte. HA!

Den andra överraskningen kom på gymmet. I omklädningsrummet kom en av mina gymkollegor/kompis fram och gav mig ett litet paket. Hon tyckte jag kunde få en av hennes gamla mors saker. "Inte en gammal porslinsskål made-in-sweden" var en tanke. Och se vad jag fick!

Christmas Caroler

Jag hade ingen aaaaning om dessa figurer och var givetvis tvungen att googla på Joyce Buyers, som är grundaren till Carolers. Är inte någon stor samlare av något (förutom damm under sängen), men tyckte denna figur, som är ett samlingsobjekt, var en helt gudomligt söt sak. Om ni läser på Joyces hemsida, så ser ni hur dessa tillverkas och alla dockor verkar ha samma uttryck i ansiktet. De sjunger ju "carols". En sak som Joyce uppskattade mycket. Dessa dockor ville hon skulle finnas till jul istället för allt krims krams som fanns redan på 60-talet.

Jag tycker det var en otroligt fin gåva, att min vän ger bort en av sina mors saker till mig. " I know you'll appreciate it" och det gör jag verkligen! Så TACK till C!

Vill avsluta med en annan överraskning och det var detta lilla glädjeskutt:

Ett skutt av Tonårsdottern framför vår lokala Starbucks. Det gör mig glad.

Ha en fin torsdag!

9 kommentarer:

anna of sweden sa...

Det där julklappsbytet var en himla kul idé. Mitt paket kom häromdagen. Och jag tvekade aldrig om jag skulle öppna eller inte ... Jag öppnade! :D

Härligt med glädjeskuttet! Hälsa hopperskan det!

Kramelikram!

Anna, Fair and True sa...

Jag hade inte glömt utan gick och väntade på paket i flera dagar innan det kom! :) Sedan satt paketet fast i brevinkastet så jag fick dra och dra från båda håll för att få ut det!

Fin present! Extra speciellt när någon ger bort något från sin familj tycker jag!

Vilket glädjeskutt! Det SPRIDER glädje vidare!

Emmama sa...

Men vad fick du då? Du öppnade såklart din fuskis! Min paket ligger i julklappssäcken för jag KAN VÄNTA några dagar! :D

Saltistjejen sa...

UNDERBART!!!!!!
Vad glad jag blir! Det finns verkligen varma människor och varma stunder! Mmmmm!
Stor stor kram till dig och familjen!!!!!

Marianne sa...

Å vad roligt! Jag fick också mitt paket i går, men jag har ju inte fått det än för det är hemma hos svärisarna i Sverige! Jag är ju så nyfiiiken! Men jag får vackert vänta. Hoppas att mitt paket kommer fram ordentligt, det är skickat från Grekland för att öka chanserna ...

Vad var det i ditt paket???

Fina Tonårsdottern!

Och vilken fin present att få den där Carolern. Sverige och USA i ett och samma! Verkligen gulligt av henne.

Stora kramar!

Suzesan sa...

Paket är roligt. Helst öppna. JAG tror du öppnade det;)

Carolers'ern var ju så fin. Som en Lucia.

Vad snällt gjort.

Vilket skönt glädjeskutt.

kram
/Susanne

Petra H sa...

Vad kul att du också fick ditt paket idag (jag med)!! Och japp, jag öppnade - kunde inte låta bli, och tänkte som så att jag har ändå inte plats att ta med det till julen i Spanien ;-) Har inventerat julklappar idag och insett att svåger Nr 2 + svärfar inte har några klappar - det får bli lite mer julshopping till helgen!
Vad gulligt att du fick en julprydnad av en vän, och speciellt en familjeklenod.
Härligt att tonårsdottern är glad!
Stor kram!!

alegni sa...

vilka gulliga människor det finns. den där blir ju ett trevligt minne från er tid i usa sen när ni flyttar hem igen och inte får uppleva fler carolers vid ytterdörren :)
glädjeskuttet glädjer även mig!
VAD fanns i paketet? klart du öppnade det - det hade jag också gjort ;)
kraaam

underytanjag sa...

Å vad det värmer här i iskylan! Kram!