måndag 25 maj 2020

Tillbaka till Paradiset

Det är Memorial helg och vi är tillbaka i Paradiset på Wellesley Island. Men VILKET väder vi har trots att vi har lite duggregn just nu på morgonen. Solen skall visst titta fram senare idag igen. Inte mig emot med lite regn då dagarna har varit soliga OCH varma. Imorgon ska det visst bli upp emot 29 grader. I Celsius alltså. Ja, det var dagens väderrapport.

Jonas kom upp ett par tidigare än Liisa och jag. Jag hade en del kvar att göra hemma och Liisa skulle hänga med kompisar för första gången på länge. De satt ut så de kunde hålla avstånd. Vi satte igång eldstaden och de satt länge ute och bara snackade. Som de saknat varandra. De liksom skrek när de såg varandra.

Bilkörningen hit på 5 timmar gick förvånansvärt bra. Trafiken är ju trots allt inte så "busy" än. Folk har inte börjat röra på sig så mycket och det tackar vi för.

Väl här uppe kan jag andas ut. Haft spontankvällar med grannarna med smores och drinkar vid vår eldstad och igårkväll tog vi ut våra båtar, töjde fast dem vid varandra och bara hängde i timmar. Vissa badade, vissa fiskade och vissa bara snackade och smuttade på vitt vin. Sååå mysigt!

Men vi har inte bara latat oss. Det har blivit jobb med rullgardiner som styrs med fjärrkontroll för de fönster som sitter uppe vid taket. Tiki baren har fått nytt tak av halm. Jonas har fixat en del med bryggan som behövde en del TLC. Och Jonas har fått en hulukjol!!

Ja här har vi det bra och här stannar jag nu i ett par veckor igen!

Liisa försöker ta selfies med DinoTänk att vakna upp till detta!

Att kunna träna på den nedre bryggan är bara så ljuvligt

Liisa aktiverar sig själv med mycket sport härTikibaren behövde nytt tak

Och voila, Jonas fick en ny hulakjol!


3 kommentarer:

Annika sa...

DU är på den allra bästa platsen.
DÄR skulle jag bosätta mig hela sommaren tror jag. Helt underbart fint, Taina!
Kram!!

Taina sa...

Annika

Jag vet!! Önskar bara jag kunde njuta liiiite mer. Jobbar dagarna i ändan. Men kvällarna (och morgnar) är ju gudomliga såklart!

I juli blir jag här på semester såklart!

Kram kram

Pettas sa...

Jag skulle bo där året om ! Utan minsta tvivel. Det är paradiset ni bor i , också det utan minsta tvekan.
Bilderna av Liisa och Dino är outstanding. Dino vill ju vara med på bild, det också utan minsta tvekan. Ljuvliga bilder.
Fortsätt och ha det så bra i paradiset ni bara kan ha det, trots jobbet som ska göras.

Kram