måndag 9 december 2019

Utflykt

I lördags var ju Liisa på sin debattävling till en stad ca 1 timme från Simpan. Närmare sagt Seymor här i CT. Jonas och jag passade på att åka på ett "ärende" som jag kommer att skriva om vid ett senare tillfälle. När vi ändå var ute så passade vi på att göra det till en trevlig utflyktsdag.

Jonas känner ju till områden och städer söder om oss och närmare kusten. Han ägde ju två territorier i sitt bolag där, varav ett är nu sålt och det andra är uthyrt.

I alla fall så hade vi ärendet i Waterbury, CT, som inte är någon höjdarstad precis. Mycket fabriker som är nedlagda och också lämnade som så, dvs ingen aktivitet. Jag gillar ju när de bygger om gamla tegelbyggnader till lägenhetskomplex eller något "hippt".

När ärendet var klappat och klart var det dags för lunch och då lyste Jonas ögon upp. Som de ofta gör när det vankas mat. Han kom nämligen på ett jättebra lunchställe! Ibland har man ingen aning om vad som väntar en för det kan vara ett riktigt lågvattenmärke. Bilfärden till lunchstället blev mer och mer spännande. Visst, det var vid kusten och jag kunde se en snygg strandremsa, men byggnaderna och vägen hade sett sina bästa dagar. Nedlagda restauranger och knappt en bil. Men plötsligt dök den upp. Stowes Seafood. Mina ögon höll på att ploppa ur och jag stirrade på Jonas ett par gånger för att försäkra mig om att han inte fått en hjärnblödning.

Men ack vad jag bedrog mig. Don't judge a book by its cover. Maten var så god trots att den var friterad, men den var lagom friterad och smaken var himmelsk! Inredningen var läcker och jag kunde ha suttit där en lång stund och bara tittat på alla prylar.












En glad Herr Olsson

Nom nom

Lite julpynt
Efter maten gick vi över gatan mot stranden. Underbart! Hit kommer jag gärna tillbaka.

2 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Guud så häftigt, vilket ställe. Ni har mycket overthere. Vi är på Madeira och ska fira jul och nyår och lite till här ....

Taina sa...

Bettas
Visst är det häftigt! Ibland kan han, min man. Hahahahaha. Ja här finns det en hel del och med varierande kvalitet.

Åh på Madeira? Inte illa. Favoritställe? Ha det så underbart!