torsdag 15 juni 2017

Det närmar sig

Ja snart är det någon som jublar, eller snarare skriker, högt här hemma. Det är inte Jonas, inte jag och jag tror inte heller de fyrbenta har en aning om vad som komma skall. Det är Liisa såklart och hon kommer nog att vråla när sommarlovet kickar igång, för imorgon är det avslutning av skolåret 2016/2017. Som ni vet, alla mina miljoner läsare, så är ju avslutningen inte som i Sverige/Finland. Det sjungs inga sånger. Inte av barnen i alla fall. De enda som kanske sjunger något är väl föräldrarna. Typ klagosånger. För nu börjar Pusslet! För vad fan ska de sysselsätta ungarna med hela långa sommaren? För det är väldigt få som tar mer än två veckors semester. Som jag sagt tidigare är Liisas sommar ganska "packad". Återkommer mer till det vid ett senare inlägg.

Det här med semester här i jämförelse med "där hemma" så ÄR det skillnad för de flesta och vill ni läsa (eller lyssna) så gå in på en av mina favoritbloggar, dvs Annikas inlägg om just skillnader eller lyssna på henne om just detta när hon snackar om det i P3&P4's program Vaken. Spola fram till 5 timmar 17 minuter i programmet. Lyssna vet ja!

Idag ska jag på ett "calcium scoring test". Jihuuu vad kul det låter då! Och imorgon då ska jag platta ut det som går att plattas till och så SQUEEEEZE! Tror de hjärtat flutit ut i tuttarna kan man ju undra eller är det bara slumpen som gjort att den undersökningen kom samtidigt kan man ju fråga sig.

En sak till innan jag ger mig. MINA ROSOR! Jag säger då det. Ge fan i att pyssla om dem för mycket. Glöm bort dem liksom och de blommar som aldrig förr. Ungefär som de ska visa upp sig att de existerar och att jag inte SKA glömma bort dem mer. Blir nästan full av att gå nära dem. Eller var det vinet kanske?Ja men kolla! Är inte mina rosor fina? Min lilla groda sitter riktad mot huset, så som min väninna sa att de ska göra för att pengar inte ska flyta UT ur huset utan IN i huset. Vem som nu kom på den storyn?  Jag har då bara märkt att det är en som en flodvåg UT ur huset. Ska nog se till att den där grodan ska få snurra några varv så kanske han fattar!

Som ni ser så KÄNDES det som 39 när det "bara" var 35. Jag undrar vem den här "kännaren" är? 
Vem vill tvätta bilen när det är varmt? Inte jag i alla fall. Det finns det andra som vill. Eller måste.
Den här katten alltså. Bortskämd? Take a wild guess!
Och så Albert som är så lycklig nu när flickvännen Carolina flyttat över till London efter att ha avslutat sina studier på Stockholms universitet. Love is in the air!

2 kommentarer:

Pettas sa...

Dina rosor! Jag blir avundsjuk!
Här lyckas jag inte att få dem att trivas så som jag vill men
än har jag inte givit upp hoppet.
De är säkert angelägna om att undersöka dig från alla håll och vinklar nu, så de säkert vet vad som felas dig.
Den lilla sötnosen; självklart måste den skämmas bort. Vem kan låta bli?

Annika sa...

TACK för länkning, vad GULLIGT!!
Nej, inte alls som hemma med skolavslutningar. Men när HS väl avslutas då jädrar brakar det till, haha!!!
Men så fint med sommarlov nu för Liisa!!
ja, bra att de undersöker dig. Verkligen!!
Det är de bra på här, inget lämnas åt slumpen.
Mammografin ja, i vintras blev jag återkallad, trodde jag skulle DÖ. Men det var bara en ofarlig cysta. Jösses vilken lättnad.
Bra med mammogram, tycker inte det gör ont eller så. Väntan dagarna efter är värst, ska de ringa ...?? GAAAHH!!
Kramar och trevlig helg!!!