fredag 10 mars 2017

TGF

Ja men eller hur? Thank God it's Friday! Jag är sååååå slut efter en av de tuffaste jobbveckorna jag haft på år och dar. Trodde i min enfaldhet att det skulle lugna ned sig med jobbandet ju äldre jag blev, men si det bidde det inte. Bara bita ihop.

I alla fall så är det fredag och Liisas skidsäsong är över. Åtminstone träningen och tävlingar. Vilken säsong hon haft. Vi är så stolta över henne och hennes engagemang. Tänk er en tonåring som helg efter helg lägger sig i tid så hon kan kliva upp i ottan, äta frukost och sätta sig i bilen i en timme till träning/tävling. Helg efter helg. Inte ett klagomål. Inte en frånvaro. Bara kör! That's my girl.

Förresten, hur blev det med hennes lilla förälskelse då? Ja, nu ses de ju inte förrän nästa säsong och det suger väl lite, tyckte hon. Men på något sätt så har hon redan anpassat sig. Hon är ju trots allt bara 13.

Vet ni, idag snöar det och tror ni inte att de har stängt skolorna idag. Jag trodde jag drömde när jag såg nyheterna och tablån som rullar om vilka skolor som hålls stängda idag. Pga SNÖ! Orkar liksom inte bry mig. Liisa är ju så stor så hon klarar sig själv, men alla har det inte lika lätt och det ska mycket till innan arbetsplatser håller stängt pga av vädret. Få ihop den ekvationen ni!

Imorgon ska vi faktiskt åka upp till "vår" backe och åka skidor igen och hänga med våra vänner från NJ och Boston. Det blir nog lite partajande på kvällen.

Klockan är strax efter 6 på morgonen. Jag har hunnit träna och skall nu hoppa in i duschen för att bege mig till jobbet.

Bilder från den senaste helgen:


Ja men hur "social" kan man vara? Hahahahaha!

De bästaste skidvännerna man kan ha! De har hängt ihop några år nu.

Vilket gäng va! Butternut Race Team.

Sista träningspasset är alltid mustasch-dag!

Det var isande kallt i lördags! Men tjejerna åkte på.


Tre konkurrenter i backen men de finaste vännerna i lodgen.
Liisa, Liisa, du har verkligen utvecklats som skidåkare denna säsong och tränarna vill nu att du ska "upp ett snäpp". Även om det innebär betydligt tuffare konkurrens och kanske inte lika självklart med pallplats så är det ju det du strävat efter. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Duktiga, duktiga och underbara Liisa ♡ Moster är också stolt över dig :) Bara för den fina människa du är och givetvis för allt du gör och åstadkommer ♡
Och du kära lillasyster, jag önskar dig lugnare arbetstempo mellan varven. Njut nu av helgen, snö,skidåkning och goda vänner :)
Love You all ♡♡♡