lördag 18 mars 2017

Gröna bakverk

Lördag och vi ska inte åka skidor idag. Inte som det ser ut just nu i alla fall, men man vet aldrig. Kanske någon får en kokosnöt i skallen och bestämmer sig för att ta en "sista" tripp för femtielfte gången, typ. Jag kan säga att min skalle ska få sig en omgång av frissans händer idag. Här ska ingen jäkla hjälm på. Nu ska kalufsen fixas till något som går att trivas i och att tittas på. Bort med skatboet!

Jonas ska jobba som vanligt. Att ha en egen verksamhet kräver sin insats. 24/7. Liisa då? Ja, hon kommer nog att sova ut, som hon inte gjort sedan Hedenhös. Förutom det så blir det träning för oss båda. Hon har blivit ett riktigt tränings-freak och älskar att springa och sedan köra ett pass med lättare vikter. I sommar ska hon nämligen på ett läger som kräver lite styrka.

Igår var det St Patrick's Day och hemma väntade en överraskning från Liisa. Hon hade nämligen halvdag och passade på att baka innan vi kom hem. Det verkar som hon börjat bli lite intresserad av bakning. Så nu finns det tillräckligt med fika här hemma om någon har vägarna förbi!

En tjej som bakat och pyntat.Inga kommentarer: