lördag 25 mars 2017

Trött, men nu är det helg!

Hur trött kan man vara liksom? Veckan som gått, har varit ytterligare en sån där monstervecka med megajobbiga uppgifter så som att diskutera alla beslut med företagsadvokaten. Inget får ju gå fel i den här branschen. Noll tolerans. Och så SKA det vara. Det är bara att när man själv står mitt i det, så blir man lite trött. Det snurrar en massa tankar, sover som en kratta och jobbet måste bara göras.

Igår fredag, var det så skönt att komma hem. Hade handlat dagen före. Bra där Taina! Plus i kanten. Städfirman städade hela huset igår så det luktade rent hemma istället för blöt hund och svettiga träningskläder. Liisa var ute och käkade med en kompis. Jonas och jag gjorde chicken wings i vår Acti Fryer. HIMMELSKT gott om du frågar mig!

Liisas kompis med mor kom över en sväng och vi pimplade vin medan Jonas förvandlade soffan i TV-rummet till en snarkofan. Där sov han sött. Tjejerna hade fått ett ryck och klädde ut sig i alla möjliga styrslar.

Idag blev det träning i vanlig ordning och nu börjar det likna något. Gäddhänget börjar ge med sig. Även på den här gamla kroppen! Tjohooo!

Nu blir det LÖRDAGS-tacos. Det ni! Det gäller att vara lite crazy ibland. Hepp!

Men först lite bilder, va?

Igår kväll efter jobbet. Nä, vi har inte två hundar. "Lurvet" till vänster är en fårfäll.

Brudarna har kul!

Liisa i sin favorittröja. Blommor i håret? Go figure...

Och så en lite vågad bild där jag "poserar" och visar att det börjar likna nåt under "hänget"!

5 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Hjälp vad du är vältränad! Men det har du ju alltid varit.

Taina sa...

eastcoastmom
Njae, att ha enbart löparkropp på amatörnivå, började slacka rejält. Jag som aldrig haft något som putat eller hängt över byxlinningen, började plötsligt se något som klängde sig över! Chocken var total och jag mådde verkligen inte bra. Enbart löpning började bli trist och plågsamt. Fick ont överallt. Provade crossfit men skaderisken är för hög tycke jag. Började träna med vikter själv utöver löpningen och en helt annan mathållning. Bantade inte, utan åt bara rätt. Äter allt, men rätt fördelat bara. Räknar macros på en höft, men det går.

Christina sa...

Men jösses så snygg du är!!!! Wow, vilket föredöme du är! För här börjar det ju liksom klänga sig över byxlinningen....
Kram
Christina

Taina sa...

Christina,
Hahahaha! Snygg och snygg vet jag inte, men det har blivit betydligt mindre "överflöd" om jag säger så..

Marre sa...

Wow vilken powerpingla!!!!! *vissel*