måndag 27 februari 2017

Godmorgon måndag

"Åh, är det måndag igen", frågade Liisa imorse. Hon var trött, stackaren. Så attans trött. Det märks att hon kört hårt den här säsongen. Dessutom är hon ju i "middle school" med betydligt mera läxor och så all denna träning och tävlingar som är på helgerna på det. Det börjar märkas. Men hon kämpar på. One more to go. Igår tog hon ytterligare en medalj och detta trodde vi verkligen inte. Dels var det special slalom (hon är mer säker på storslalom) och dels hade hon ett ganska svagt första åk. Men så kom hon igen! Förhållandena var urusla. Många som åkte ur eller missade portar. Men inte Liisa. You go girl!

I lördags var vi på middag med Bob och Darlene. De ville fira min födelsedag. Jag fick massor av Yankee Candles. Älskar dessa ljus! Flera nya härliga dofter som påminner en om vår och trädgård och grönska. Mmmmmm.

Middagen intogs på den fina restaurangen Abigails, där det ska finnas ett spöke på damtoan. Drog med mig Liisa i vanlig ordning och hon springer ut så fort hon hör ett knäpp där inne, hahahahaha!

Är hemma på förmiddagen. Skall förbereda inför ett möte. Alltid skönt att kunna jobba hemifrån en stund. Lugnt och skönt och inte tusen "seagulls" som flyger förbi (och in på) kontoret. Det är personer som egentligen inte har ett konkret ärende, utan ska "bara titta in" och pladdra om allt. Bara för att de råkar gå förbi ens kontor. Tack och bock, men ibland tycker jag de kan flyga någon annanstans. Typ månen.

Vädret? I fredags och i lördags var det galet varmt i Simpan! Drygt 20 grader varmt! Nä, det kan gärna komma lite senare. Och gärna gradvis tack.

Ha en skön måndag, puss!

Bob och Liisa väntar på vårt bord på Abigail's


Gänget

Japp, här är Han...say no more.

3 kommentarer:

Annika sa...

Vad stor Liisa har blivit!!
SÅ söt!
Ett spöke inna på damtoan, fniss. Stackars spöke som måste hålla sig där.
Skulle nog också vara lite spattig om jag gick in dit ensam.
Vi har så tidig vår att jag nästan blir förbannad, om det ska fortsätta så här har vi sommar i april. nej tack.
Kramar!!

Taina sa...

Annika,
Ja men eller hur? Tiden går ju så fort så man knappt hinner med att andas. Drar in luft och när jag ska blåsa ut så har Liisa plötsligt blivit en "liten dam", typ.
Hahahaha, det här spöket "Abigail" tyck av någon outgrundlig anledning gilla toan. Bara damtoan. Skulle jag vara ett spöke så skulle jag ha valt herrtoan!!!
Nej, ingen värme för tidigt för det blir bakslag. Jag vill ha det sakta men säkert. Den här vintern har varit rena rama berg-och dalbanan.

Ha en fortsatt bra måndag!

Kram kram

matfreaket sa...

Roligt att det går så bra för Liisa i slalom! Heja heja!
Härligt med middag ute i goda vänners lag, passar alltid!
Toaspöke - hur hamnade hon där?
kram