torsdag 1 januari 2015

2015?

Stopp! Vart tog 2014 vägen? Går åren bara fortare och fortare kan man ju fråga sig. Nu är det i alla fall så att vi gått in i ett nytt år. Igen. Smakar på det nya året. Tvåtusenfemton. Det blir säkert bra. Och det blir det. Det har jag bestämt mig för.

Nyårsaftonen firade vi med Bob och Darlene såklart. Vi hade tänkt att bara ta det lugnt. Först åka skidor och sedan hem och fixa något gott att äta. Nyårsdagen skulle vi ju upp tidigt för att dra iväg till backen igen. Vänta nu? Det är ju nyårsdag och klockan är snart två. På eftermiddagen. Inte en backe så långt ögat når. Skidkläderna lyser med sin frånvaro och jag sitter här med morgonrocken på. Wild and crazy med andra ord. Man får nämligen ändra på planerna ibland.

Jonas och Liisa åkte skidor igår men Någon (läs Jonas) hade glömt bort att han hade lämnat en av bilarna på service och vi behöver 2 bilar. Bilar brukar inte hitta hem själva. Inte än i alla fall. Denne Någon tänkte heller inte på att det mesta är stängt på Nyårsdagen. Så om vi skulle få hem bilen så var det just på Nyårsaftonen. Dessutom behövde vi lite påfyllning i kylen. Snäll som jag är (eller var), så bestämde jag mig för att "offra" mig och fixa det här med bilen och handlingen och förberedelser av middagen.

Och bra blev det!

Det blev en 3-rätters i alla fall. Trots snabb kursändring.

Den alltid så glade Bob


Tiaran på plats


Kvällens brudar i sina tiaror

Karlarna fick ha hattar

En som räknar ned, 3, 2..

Yay!

Happy New YearSom sagt, ingen skidåkning för någon av oss idag. Liisa "leker" med sina julklappar och Just Dance 2014 på Wii U verkar vara favoriten just nu. Hon sitter aldrig still.
Nä vet ni vad, nu ska den här lat-oxen ge sig iväg ut på en springtur.

3 kommentarer:

Desiree sa...

God fortsättning Taina. Trevligt nyårsfirande med bästa vännerna. Kanske ganska skönt att skippa att åka upp till Butternut för mer skidåkning för en gångs skull. Liisa verkar inte gå någon nöd på.
Du är den person som är så långt ifrån lat som man kan tänka sig.
Kramar!

Anonym sa...

Hej på er och ett gott & glädjerikt nytt år! Liisa is my girl <3 ...dansar som sin moster ;))
Fina foton igen av er allihopa..inkl. Bob & Darlene!
Vi höss igen och kram till er alla <3

HeLena sa...

Hej Taina och God fortsättning!
Det är jättelänge sen jag var här och hälsade på men det är som alltid jättekul att läsa vad du/ni har för er. Vilken trevlig nyår, ni ser ut att ha och fina bilder.

Jag har ny bloggadress, välkommen dit!
www.fritidochtankar.blogg.se
kramar!