söndag 11 januari 2015

Tjugondedag Knut

Är det då julen ska dansas ut? Ja då har jag två dagar på mig och jag kan bara säga att det kommer inte att ske. Om inte någon i hushållet har lärt sig att trolla. Det blir nog som hos ett par av våra vänner som river ned julen dagen före Alla Hjärtans dag, dvs 13 FEBRUARI!

Så varför hinner vi inte då? Jo gott folk, bara för att vi drar iväg varje lördag morgon för skidåkning. Detsamma på söndagar. När vi kommer hem på kvällen så undviker jag granen. Och ljusstakarna i fönstret. Tomtarna är undanplockade dock. Jaja, det är väl ingen som har dött av en julgran som stått en månad för länge. Eller?

Idag har vi alltså varit på säsongens första skidtävling. Liisa gjorde jättebra ifrån sig. Hon åker riktigt bra. Och snyggt. Underbart att se henne komma swischande nedför backen.

Blandford är inte Alperna precis.

Liisa med lagkompisen Abby

Åskådare. Och ja, det var kallt. Jävligt kallt!

Här kommer hon, vår skiddrottning!

En trött, men glad Liisa


I veckan startar jag det nya jobbet, men före det blir det lite Globen Gold gala! Whoop, whoop!

3 kommentarer:

Annika sa...

Nä, ingen har dött av en gran som får stå kvar lite extra länge...
HAHA, men jag skulle bli tokig, fniss!! Men jag fattar ju att ni har fullt upp med härlig skidåkning istället. NICE!!!!
Så låt granen stå tills ni får tid. Du får väl plocka ner den pö om pö.
Var hos en grannfru på fika en ggn för ngt år sen. Det var runt Valentine. HON hade full jul hemma. Komplett!! Tomtar, gran, julkort, änglar. RUBBET!
Jag var helt vimmelkantig då jag kom ut, trodde jag hamnat i en "time warp", hahahahaha!!!

Vad tyckte du om GGG?
Bra värdar!!!! OCH glad att Boyhood vann!!
Men det var otroligt segt emellanåt.

Kramar!!!

Anonym sa...

Ingen panik Taina! De flesta plockar bort julen kring de sista dagarna i januari. Själv har jag också plockat bort tomtarna, men stjärnorna i fönstren får hänga kvar och lite annat smått och gott får åka ner i lådorna de närmaste veckorna. Satsa ni på skidåkning och gemensam familjetid, vad är bättre än det?
Just så, nya arbetsuppgifter på G nu då...spännande, eller hur?
Hälsa alla där hemma <3
Kram från Muminmamman ;))

Desiree sa...

Jag håller med Annika om att granen nog klarar att stå lite till men själv hade jag också blivit tokig. Vår åkte ut på juldagen redan som sagt.
Men vad kul att det går bra för Liisa i skidbacken och att hon har utvecklats en hel del när det gäller tekniken och åkningen. Åker ni själva lite medan Liisa åker eller får ni inta rollen som supportrar? Duktigt åkt av Liisa.
Hejja Liisa.