lördag 20 december 2014

Kontrakt

Ni får ursäkta, men jag har varit mer än fullt upptagen. Hur det nu går till. Om man redan är "fullt upptagen", hur gör man för att få till det med "mer än fullt"? Så har det känts i alla fall. Det finns saker att skylla på. Eller skylla och skylla. I det här fallet är det bara positiva saker.

Det är snart jul (med allt vad det innebär). Holiday parties. Liisa fyller år. Kalas. Auditions för Liisa i Peter Pan (hon fick rollen som Tinker Bell). Träning. Jonas nya business (återkommer om det) och toppen på det så har jag fått ett erbjudande om en befordran. Och sånt kommer ju inte bara neddimpandes på en. I det här fallet har det varit intervjuer, frågor och jämförelser med andra inom företaget. Och JAG fick det! Efter 4 månader inom företaget, så lyckades jag bevisa att det jag sysslat med sedan 1989 är något jag behärskar. Och gillar! Fasiken vad jag skryter, men det struntar jag i. För jag är glad. Och så himla taggad att starta på en annan nivå.

Har kontraktet framför mig. Vrider och vänder på det. Tittar på den tomma raden där min namnteckning förväntas vara. Snart.

Nä nu ska det drickas kaffe så jag kan ta tag i dagen!

Puss på er alla. Återkommer snart.


12 kommentarer:

alegni sa...

Grattis till er alla!

Christina sa...

Vad roligt Taina, och säkert mycket välförtjänt!!! Stort grattis och God Jul!
Kram
Christina

Taina sa...

Tack Ingela! Nu när jag läser vad jag skrivit så känner jag mig så "amerikansk", dvs skryter så det dryper om en...men det måste man här om man ska komma någon vart. Kram kram och god jul!

Tack Chrsitina! Efter 4 månader så blev jag överraskad, men om jag tänker efter så har jag varit inom "området" i 25 år så det vore väl själva f...n om jag inte vet vad jag snackar om. Eller? Jag är ju trots allt blond, hahahahaha!
Kram kram och GOD JUL!

olgakatt sa...

Mina varmaste lyckönskningar!

My kids' Mom sa...

Grattis!

Låter fantastiskt och som om du verkligen jobbat hårt för att nå dit. Heja dej!

Mvh,

Anneli i San DIego

eastcoastmom sa...

Grattis! en bra tidig julklapp till dig.

Gretas Gotland sa...

Wow! Grattis! :-)

Desiree sa...

Åh vad roligt Taina. Stort stort grattis! Vilken extra glädje så här i juletider. Du är så värd detta och det är självklart att man måste få skryta lite när något sådant här händer. Själv skröt jag också lite på bloggen här om dagen då jag fått skriva på mitt kontrakt om fast anställning och dessutom fick mitt livs första bonus. Ser fram emot att få höra lite mer om Jonas business. Jag måste naturligtvis också säga stort grattis till Liisa som fick rollen som Tingeling, stort och jättekul!
Ni får fira ordentligt i familjen nu när ni har så mycket att fira.

Varma grattis kramar och må ni få en riktigt god och fin jul.

Mrs Clapper sa...

Kul!! Och inte skrytsamt alls, stolt ska man vara! Heja dig!

Marre sa...

Men grattis! Du är så bäst! Och ha en underbar jul nu. Kram!

Anna, Fair and True sa...

Grattis! Såklart du får skryta om sånt!

Charlie sa ... sa...

Wow!!! Så härligt och vilken fjäder i hatten!! Vet ju hur stenhård konkurrensen är och att det inte är alltid är lätt få rätt personer att se vad man går för.

YOU DID IT!!

Lycklig för dig och Jonas. Vad duktiga ni är!

STOR KRAM och God Jul till er alla!

Lotta