onsdag 6 november 2013

Äh slå ihop allt vettja!

Det är lika bra att slå ihop alla helgdagar! Kring Halloween var det ju omöjligt att veta om det var Halloween, Thanksgiving eller jul vi var på väg in i. På affärerna fanns det en salig blandning av allt och jag väntar bara på att solkrämen ska titta fram bland tomtar och glitter! Ja men det blir ju sommar snart. Det känns som det i alla fall.

Halloween firade vi den 31 oktober så som sig bör och jag var utklädd heeeeela dagen. Till och med på jobbet och jag gjorde succé! På kvällen var det Halloween för hela slanten och ungarna älskade min utstyrsel och speciellt när jag lagt till lite blod kring mungiporna och jag berättade för dem att jag precis smaskat i mig ungarna som kom före dem och att jag redan var så mätt...

Sitter här hemma och väntar på att Jonas ska komma hem. Vi ska ut och äta. Mitt i veckan. Liisa ska med och en kollega till Jonas. Himla skönt att slippa laga den där vardagsmaten. Speciellt efter de här dagarna då jag jobbat dygnet runt. Har nämligen haft revision på jobbet och då gäller det att vara vaken och fokuserad!







Miss Behavior

Hepp!

3 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Coola mamman i Halloweenutstyrsel! LOve it!

Desiree sa...

Du är så himla fin i din Halloween dräkt. Ser ut som ni hade en kul och lyckad Halloween på alla sätt. Snart är det Thanksgiving att se fram emot.
Ha en trevlig och god kväll. Du kan behöva bli lite ompysslad mitt i veckan som har så mycket att stå i.
Kramar!

Annika sa...

JA, vad HÄRLIGT!!!
SÅ där ska det ju vara på Halloween!!
KUL att ni firade så ordentligt!! SÅ ska det SE UT!!
Snygga pumpor och coola dekorationer. Queen of Halloween APPROVED!!! :-)))
Thanksgiving nästa då :-)
KRAMAR!!!!