tisdag 26 november 2013

Group Centergy mitt i kalkonveckan

Kalkonvecka och det märks. Halva styrkan på jobbet är borta. De har antingen åkt långväga till släkt och vänner eller så är de hemma och förbereder för att ta emot släkt och vänner. ALLT handlar om mat den här veckan. Frysdiskarna är smockfulla av kalkoner i olika storlekar. En del av dessa sk kalkoner funderar jag över om det är en kalkon överhuvudtaget! Ser mer ut som grisar faktiskt. Eller nåt sånt.

Japp, vi har köpt en kalkis och ska faktiskt röka den. Blir svårt att stoppa en hel jävla kalkon i käften så vi ska alltså inte röka den som en cigarr utan vi ska röka den i röken. Blev komplicerat det här. I alla fall ska den med oss till familjen B där vi alltid firar Thanksgiving. Mycket mat blir det. Och dryck med för den delen. Ni vet väl att kalkonen i sig brukar ju vara jävligt torr så man måste skölja ned den med något!

Veckans träningspass har fått ytterligare ett inslag  och nu är det  Group Centergy som tagit plats i veckans annars så fullspäckade schema! Holy shoot vad jag har längtat att få sträcka på mig och leka träd och krokodil och Gud vet allt. Det här är ett ypperligt komplement i min träning som annars leder till något som liknar en stelopererad varelse av något slag. Idag känns det. I heeeeela kroppen. Kolla videoklippet och försök hänga med.Nu arbete!

3 kommentarer:

Annika sa...

Ja, och lägg därtill en jättestorm som kommer att försvåra resandet för miljontals. Inget roligt väder det som komma skall.
Jag är så glad att vi inte ska resa ngnstans.
Gott med rökt kalkon.
Mums.
Ja kalkisar är verkligen stora. Håller med om att vissa ser ut som smågrisar. Inte konstigt att amerikanska ugnar är så stora :-)
Jag skulle se ut som ett skämt om jag försökte mig på gruop centertgy, säkert skönt och bra på alla de sätt att utöva det.
Kramar!!

eastcoastmom sa...

Det där är ju snabb yoga, poweryoga! Jag gillar sån yoga som inte är flummig, ursäkta alla äkta yogis!, utan istället fokuserar på träning. Me like!

Desiree sa...

Happy Thanksgiving Taina. Låter supergott med rökt kalkon. Yum! Hoppas ni får en underbar Thanksgiving med era vänner. Det är svårt att fatta hur stor denna helg är om man inte bott eller bor i USA.
Skönt att det är lite lungt på ditt office denna vecka för en gångs skull.

Känner igen mig massor i ditt inlägg nedan. Nog finns man överallt fast ibland borde man kanske fokusera mer på att finnas i nuet och verkligeheten. Sedan känner jag som du att man så gärna vill hinna med både sin egen blogg och läsa alla andras. Gillar din liknelse med att försöka lägga ifrån sig en god bok. Fattar absolut. Men jag tror också att det är superviktigt att det roliga inte får bli till ännu ett stressmoment. Vi finns kvar och jag tycker du gör ett kanonjobb som hinner allt du gör och dessutom något inlägg här med jämna mellanru.
Nu får du njuta av familjen, god mat och goda vänner och lite ledighet.
Kraam!