söndag 14 juli 2019

Hälsan kommer först

Det blir inte mycket uppdateringar här på bloggen just nu. Visst, jag har semester fram till tisdag, men mycket tid har gått åt till att ta hand om mig själv. Och det har inte blivit massor av träning som jag annars tycker om att ägna mig åt när jag är ledig.

Som jag skrev tidigare så har jag varit lite "svag" och nu har det gått över till lite mer allvarligare saker, som jag inte går in på förrän jag har fått fler svar. Har mer tester på tisdag morgon med bland annat UL och det är inte graviditeter vi snackar om.

Så nu ska jag försöka äta och dricka det jag kan behålla och stå ut med värmen. Vi är tillbaka hemma i Simpan efter två sköna veckor i vårt Paradis. Då kunde man ju bara slänga sig i vattnet när det blev för varmt.

Att ha semester kan innebära en hel del förväntningar. Vi hade nämligen besök från Sverige och jag hade önskat att jag hade mått bättre. Var bland annat tvungen att lägga mig tidigare än alla andra på kvällarna och det är inte likt mig. Jag var nog inte den bästa värdinnan om man säger så. Sedan kom Liisas bästa kompis på besök och stannade en vecka. Det var kanonbra för de hade så kul!

Jag får skriva mer vid ett senare tillfälle och visa mer bilder i ett annat inlägg.

En tidig morgon från vårt övre deck.

1 kommentar:

Malin sa...

Usch vad tråkigt. Hoppas du får reda på vad det är. Jättejobbigt med ovisseheten. KRAM Malin