måndag 5 september 2016

Lite svammel på Labor Day

Måndag och ledig dag. Inte dumt alls. Det är Labor Day, som alltid infaller första måndagen i september. Klockan är strax efter 5 och ja, det är lite väl tidigt när man är ledig. Vaknar numera "mitt i natta" nästan. Pensionärsvarning!

Idag blir det att fortsätta att greja i Liisas rum med målning och sätta ihop hennes nya skrivbord. Allt skulle ha varit klart före skolstart, men det har varit full rulle nästan varje helg. Men NU ska det bli klart och ni ska få se resultatet när det är klart. Ut med allt lila och glitter. Och in med andra färger. Ni vet ju att hon är ju lite konstnärlig och vill ha annorlunda än många andra. Stackars mamma som försöker uppfylla hennes önskemål.

Stormen Hermine då? Ja ,inte blev det som de trodde. Vi skulle ha regn och blåsigt, men något regn tycks det inte bli och ingen blåst heller för den delen. Inte mig emot.

För övrigt så har vi överrösts av bilder på alla kräftskivor! Vi hade vår egen lilla skiva här hemma med "äkta" Ikea-kräftor och de var riktigt goda! Slurp, slurp. Till det drack vi mitt favoritvin just nu, Rose Whispering Angel. Gulp, gulp.

Har fått lite bilder från Bella, som befinner sig på solsemester. Det är hon värd, som hon slitit denna sommar.Min fina BellaInga kommentarer: