torsdag 18 augusti 2016

Vi är inte klara här uppe än

Vi har det så himla bra här i Thousand Islands. Många av våra amerikanska vänner känner inte ens till denna underbara plats. Oftast åker de till Maine, Cape Cod och håller sig till kustbandet. Att dra till en flod verkar inte vara lika lockande av någon outgrundlig anledning. Det är ju så vackert och rofyllt här. Massor av stugor och hus att hyra. Det finns små, stora och gigantiska hus, beroende på storleken på plånboken eller hur mycket man är beredd på att betala för ett boende. Vi har "uppgraderat" från vårt första besök här uppe. Ni som minns, var jag i chocktillstånd de första dagarna när vi hyrde ett hus här för första gången. Jag överlät det till Jonas och det misstaget gör jag aldrig om! Men vi hade i alla fall tur med vädret då.

Igår blev det minigolf i Clayton och det var riktigt kul. Klubban flög iväg en gång bara och det var inte jag som gav den vingar.

Bron över till fastlandet från Wellesley Island, NY


Koncentration

Karamellfärg?

Kan man flagga så gör man det. Always!

Nä men, vem hittade du på Liisa?


Are you for real?

Lite mer av "synchronized swimming"

Redo!


Glad tjej!

Wohooo!
Upps!

"I will make America great again!"Stuga till salu...Jonas ville kolla upp det.

Dino fiskar på sitt eget sätt

Morgonfiske. Ljuset är magiskt.
2 kommentarer:

Teija Flygar sa...

Fantastiskt ställe ni är på...samtliga foton visar på ett paradis! Roligt med minigolfen och speciellt att självaste kapten Krok var med er! :)
Låter intressant det där med stugan som är till salu..vem vet vad Jonas får för sig ;)
Hälsa alla <3

FREEDOMtravel sa...

Ser ut som härliga dagar!