onsdag 17 augusti 2016

En gråmulen dag

Japp, de hade rätt. De där vädergubbarna. För en gång skull. De hade säkert bara tur, hahaha! Det blev en minst sagt regnig dag och det var som om himlen öppnade sig igår. Om det stoppade Jonas? Vad tror ni? Såklart INTE. Han drog iväg ut för att fiska och kom tillbaka och såg ut som en dränkt katt.

I alla fall så blev det uppehåll på eftermiddagen och vi drog iväg till den lilla staden Clayton. Där skulle vi spela minigolf, men det var stängt. Blöta banor antar jag. Men oj vilket sammanträffande då, för det fanns nämligen ett destilleri alldeles bredvid golfbanan och där hamnade vi med en 12-årig tjej i släptåget. Som tur var så hade de alkoholfria drycker också.

Det blev en liten rundvandring i charmiga lilla Clayton innan vi drog tillbaka till stugan för mer fiske för Jonas (som köpt en ny rulle till sitt spö), läsning, matlagning, kortspel och OS. På tal om OS, varför i helvete ska kommentatorerna snacka om feet och inches i stav och längdhopp!! Vem fan har tid att sitta och tänka om i meter? Blir så förbannad så jag kokar och det blir härdsmälta i skallen, grrrrr!

En stol gjord av skidor är Liisas dröm

I Clayton har man ingen koll på om det är sommar eller jul.

Clayton destilleriFinns de på riktigt? Jackalope. Hahahahaha!

Jonas testar den lokala whiskyn. Ja, jag vet, han har joggingbrallor på sig! Tog ETT par shorts med sig och de var dyngsura efter fisketuren. Say no more.


Clayton i NY


1 kommentar:

Teija Flygar sa...

Härligt ställe ni varit på! Ja men, ett par shorts med sig ha, ha, ha, haaaa!!!
Carpe Diem <3
Kramar <3