måndag 9 maj 2016

Oj då

Det var ett tag sedan jag skrev. Det är bråda tider nu. Det är vår och tusen aktiviteter samtidigt som det jobbas, trägård som ska skötas, spring cleaning och så där håller det på. All good!

Liisa har nu bara en månad kvar av Elementary School! Kan inte fatta att hon ska in på Middle School till hösten! Här i Simpan ingår årskurs 6 fortfarande i Elementary.

I all fall så sjunger hon på sista versen på härliga Squadron Line school. Det är en hel del utflykter och aktiviteter för sexorna innan de går ut. Nu ser det ut som om jag är ute och reser när hon har avslutning!

Fotbollen har kommit igång. Det blir nog inget VM för Liisa i år heller. Hahahahaha! Hon har fullt upp med att köra en dans eller bara springa runt utan att veta vart hon ska. Men hon tycks ha roligt på plan.Ibland blixtrar det till och hon har bollen!


För drygt en vecka sedan firade vi en ortodox påsk hos några vänner här i Simpan. Men herre min jestas vad mat det var! Helstekt lamm och miljoner grekiska rätter. Mums, säger jag bara. Som tur var började min spring cleaning dagen efter. Av kroppen alltså. Det går riktigt bra. Berättar mer om det vid ett senare tillfälle.


Egg hunt!


Värden tillika kocken SteveBarnbordet

BFFs


Det vackra och trevliga värdparet Steve och Lisa.
Nu ska det sussas. Hörs!


3 kommentarer:

Desiree sa...

Oj du milde sa mycket gott pa det buffe bordet! Ingen som behovde ga hungrig darifran. Kul att fa prova pa att fira Ortodox pask. Kul for Liisa med fotbollen. Hon aker ju skidor sa bra sa det gar ju inte vara proffs inom alla sporter. Men kul att hon spelar fotboll och tycker att det ar kul.
Ha det gott.
Kram

Annika sa...

Ja, vilket bord!
Så härligt att få äta av det!
MUMS!
Skulle gärna prova allt.
Kul med Liisas fotboll, men jag antar att det är teatern som är nummer 1 :-)
Samma där jag bor, i min kommun börjar man också MS först i sjuan.
Time does fly!!
Kramar!

Teija Flygar sa...

Hur i fridens namn är allting så stort "over there?" Så mycket av allt??? Vilken fest ni har fått ta del av och vad fantastiskt allt ser ut☺
Härliga vänner ni har💚
Kramar från Malax❤