lördag 28 maj 2016

Födelsedag och utemöbler

Godmorgon från ett varmt hörn i världen. Idag ska vi få det riktigt varmt igen. Temperaturen har legat kring 30 grader och idag väntas den stiga upp till 33. Vi körde en stund med luftkonditioneringen igår.

Det blir att träna tidigt idag. För jag tänker INTE springa när solen står som högst upp.

Den här tiden på året får vi alltid besök av de svarta fyrbenta varelserna. Älskar djurlivet här. Förutom björn har vi också små söta kolibrin som kommer och dricker ur sockervattnet.

Annars då? Jo vår fina vän Bob har fyllt år och det firades såklart. I år satt vi inte vid deras pool. Den är nämligen BORTA!!! Nä, det är ingen som snott den. Den har "lagts ned". Synd kan man tycka, men så var den ju inte vår. Även om Liisa tyckte det.

Jag tröstade mig med ett par fina utemöbler...
Jag lät vår vän ha skottkärran den här morgonen...

Vår fina vän, Bob


Alltid så glad!Kolla vad de gjorde iordning åt Bob på restaurangen när de hörde det var hans födelsedag! Mmmm.
Nä nu ska jag dra ut på en runda och sedan "I lift them up and put them down".

2 kommentarer:

Desiree sa...

Snygga utemobler som ocksa ser skona ut. Wow, sa coolt att fa se en bjorn pa sa nara hall men jag skulle nog allt bli lite skraj om jag sag en sadan pa tomten. Man vill inte direct ga ut med soporna pa kvallen om man har en sadan nalle luffsande runt hornet. Kanske ert nasta projekt med huset blir att bygga pool ;-)
Kram!

Annika sa...

Jättesnygga utemöbler, gillar dem starkt!!
Jag är ju biten av hajk-bacillen nu, som du vet. OCH en av mina "vill absolut inte råka på" är svartbjörnar, och de finns det ju massor av längs hela appalackerna. SCARY!!
Kolibris har vi också, så gulliga. OCH varje ggn jag ser dem tycker jag det känns så exotiskt. Björn vill jag däremot inte ha på min baksida, haha.
Bob verkar vara en toppenvän! Han ser så mysig ut på alla de bilder du tagit av honom.
Kramar!!