onsdag 3 februari 2016

Det här med julfester

Tänkte ta er med ett par månader bakåt i tiden, dvs början av december. Det handlar om julfester. Här i Amerikat kör vi ju inte traditionella"julbord" med företaget, men däremot blir det en del julfester av olika slag. Det kan vara Secret Santa, Yankee Swap eller bara ett sk Holiday party. Själv var jag med på Secret Santa, där vi drog lott om vem vi skulle köpa en present åt. Eftersom Bella var här då, fick hon också vara med. Det var en väldigt informell tillställning på en sportsbar med mycket "finger food" och dryck. Och mycket snack som sig bör.

Den officiella julfesten eller holiday partyt var en hejdundrande fest som var så kul att jag knappt kunde gå en vecka efteråt! Hur gick det till då? Jo jag dansade typ hela kvällen och det var till all sorts musik dessutom. Jag dansade till polsk techno i en åtsittande guldklänning. Inte så matchande precis men vad fan gör man inte för företaget!

Företaget hade verkligen ordnat en superduperfest. Vi var några som började med en liten förfest och sedan gick vi till själva festen med middag och dans och allt avslutades sedan på en nattklubb. Under kvällen kastades skorna av så jag kunde dansa mera "fritt". Nya skor. Bra tänkt där Taina.

Jag är person som blir så hög av musik. Kan dansa en hel kväll utan problem. Nästa gång ska jag ha gymskor och jazzpants!

Jag och mina fina kollegor. En är vår chef.

Här kör vi "tåget"

Lite kul kanske?

Ja vad säger man? Suck kanske?

4 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Klackarna i taket!

Annika sa...

Jag med, jag blir också hög av bra musik att dansa till. Kan inte sluta!
OCH jag älskar det.
Vilken rolig julfest med ditt jobb. SÅ ska det vara. SKULLE aldrig komma ner som du och din arbetskamrat gjorde på sista bilder. Mina knän skulle inte palla.
Men GUD vilken rolig och bra bild. Says it ALL!!
Kram!

Anonym sa...

Disco-Queen nr.1😄 Du är bara sååå bra och fantastiskt vacker i din festklänning. Måste ha varit en helt sjukt underbar fest👍💖
Hela Du strålar😊
Min vackra lillasyster❤

HeLena sa...

Musik och dans = lycka! Skönt att du mår bättre! Förstår att du saknar dina vuxna barn, avstånd är alltid jobbigt. Fin jul har ni haft och underbara bilder!
Ha en skön helg!
kram