lördag 26 juli 2014

Sommartorka

Det råder torka på de flesta ställen just nu. Både vädermässigt som i blogosfären. I Sverige och Finland verkar det ju vara en kanonsommar med mycket sol och höga temperaturer. Är så glad för alla semesterfirare, trots att jag nästan spydde av alla semesterbilder på Insta häromdagen. Här jobbar man, gubben och Liisa är i Sverige och HELA världen tycks vara lediga. Förutom jag då. Men jag ska inte klaga. Inte så mycket i alla fall. Har ju faktiskt haft en HEL veckas semester och denna gång bar det iväg till Thousand Islands igen. Det var vår fjärde tripp dit. Och vi älskar stället! Kolla här bara:

Liisa och Jonas i trampbåten som tillhörde huset vi hyrde.Här bodde vi!

Lite fiske såklart!


Ett av husen vid vattnet

"Vår" veranda var inte så pjåkig


Nuts or No Nuts?

Ett besök till Kingston, Kanada
Och Liisa lärde sig att åka vattenskidor!!!
Just det, jag har sagt upp mig från jobbet. Mer om det senare. Nu ett löppass! Hepp!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen, äntligen...flera fina foton från fantastiska ställen!!! Och Liisa, hon är ju bara för söt <3 WAAU...och på vattenskidor :)) Skönt ställe ni varit på och vilken villa!
Vi får väl höras på skype eller ringas, blev så nyfiken på inläggets sista mening...hmmm...
Kramar till er alla, miss you <3

Melting Pot sa...

Fina bilder! Vilket sommarparadis! Spännande slut på blogginlägget;) Kram kram

Desiree sa...

Superhärliga semesterbilder Taina. Även om det blev en kort semester så blev det en med hög kvalité ser det ut som. Vilket underbart hus precis vid vattnet och vilken veranda! To die for! Kort med naggande gott.
Här råder torka på bloggfronten. Tar en liten paus nu då alla andra verkar pausa. Men i Basel är det annars ingen torka. Det är grönt och frodigt för det råder relativt ostabilt väder med en hel del regn.
Stort grattis till nya jobbet. Jag hoppas det blir toppen på alla sätt och att du kommer att trivas riktigt bra. Ser fram emot att höra mer om nya jobbet.
Kramar!