fredag 27 juni 2014

Något att fira idag

Min son, min fina, snälla, omtänksamme son fyller år idag!

Hipp, hipp hurra Albert! Kan inte fatta att du redan fyller 28 år. Vart har åren tagit vägen? Minns så väl då du var liten, kring 5-6 år gammal och sa; "Mamma, när jag blir stor ska jag bli pensionär." Inte brandman, typ, utan pensionär, sa du klart och tydligt. Jag blev ju lite paff så där och undrade varför just pensionär, varpå du svarade; "men mamma, då behöver man inte jobba längre, har egna pengar på fickan och har ALL tid i världen!" Du är lika underfundig idag.

Du har precis kommit hem efter en trip till Finland. Du träffade morfar och kusiner och gammelfaster. Så glad att du tog dig tid för att åka dit. Bara så där.

Hoppas du får en kanonfin födelsedag, min son. Älskar dig av hela mitt hjärta. Från "lilla mamma", som du oftast kallar mig...


3 kommentarer:

Anonym sa...

Finaste Albert <3 Taina, du har verkligen en underbar son. Det var så härligt att få träffa honom;skoja,skratta och komma ihåg gamla barndomsminnen. Moster fick nog uppdatera en hel del. Ha,ha,haaa...ja, inte blev han ju pensionär i alla fall...Herre min tider vad han ligger i med jobb och annat. Grattis än en gång Abbe!
Hälsa familjen Taina!

Lotta sa...

Grattis till dina fina son! Det känns i mitt mammahjärta när jag läser dina fina ord.

…och jag håller med. Pensionär vore inte dumt ;)

KRAM!

Desiree sa...

Stort grattis till Albert, en ung och stilig man. Klokt sagt. Ja pansionär fast ej en fattig sådan skulle jag också kunna tänka mig att var och gärna en ung pansionär som inte heller är gammal så man har orken att ha kul för sina pengar, resa och njuta av världen. Jobba lite minde och njuta lite mer det har den kloke Albert helt rätt i.
Kram!