lördag 31 maj 2014

Lite busy så där ni vet

När man är så busy så får vissa saker helt enkelt läggas åt sidan. Så som bloggen. Det är bråda tider både på jobbet som hemma. Jag har blivit överöst av kundrevisioner den senaste tiden och det tycks fortsätta juni månad ut. Ena kunden efter den andra dyker upp och ska revidera vårt kvalitetsledningssystem. De frågar samma frågor, jag förklarar och visar och ler med hela ansiktet. Trots att jag svarat på samma fråga miljoner gånger.

Förutom kvalitet så kommer det snart att bli en stor miljörevision också och DEN känns som jag får lägga på ett extra stort leende! Att vara haj på amerikanska miljölagar är kanske inte rocket science men det är fan så mycket att hålla reda på om man jobbar inom en tillverkningsindustri.

I dagarna hade jag dessutom besök från delstatens "arbetsmiljöverk". De lagarna är lååååångt ifrån tydliga. Fick hela bibeln inom säkerhetsfrågor. Nu tyckte snubben att vi hade gjort ett bra jobb och det är ju alltid kul MEN om en Compliance Officer från Federal OSHA kommer kan det bli andra bullar sägs det. Och de bokar inte en tid utan dyker bara upp. Som gubben i lådan. Råkar jag en sådan gång sitta på toa till exempel, så gäller det att torka snabbt och stå givakt!

Nä fy vad tråkigt inlägg. Annars så är vi väldigt inne i trädgårdsarbete och annat husarbete här hemma. Det kommer bilder på altanen så småningom, men vi väntar fortfarande på skivan runt grillarna och utemöblerna. Huset ska dessutom målas de kommande veckor. Nej, vi gör det inte själva. Bara för att vi bor i Amerikat och allt är större så är inte dygnet "större" här. For God's sake. Skärp dig nu!

Idag är det fotboll på agendan och Liisas lag är årets bottennapp. Jag liiiiider under matcherna. Jag vet, de ska enbart ha kul. Skitsnack. Tyvärr så blandade de lagen hejvilt i år och Liisas lag råkade få 3 stycken som ALDRIG sparkat en boll. De tror att det är handboll. Suck. Ledarna i klubben har tänkt om reglerna lite inför höstens lag. Bra drag där.

Nä nu blir det träning innan matchen. Ha det gott folk!

Vi tar ett par bilder va? Sånt som hänt sedan sist jag uppdaterade.

Inte Ravelli precis men sparka kan hon!
Bobs stora födelsedag har firats!


Skål fina Bob!

Lite bubbel såklart!Älskar den här tiden på året!
Memorial Day paraden i Simpan!


Memorial Day var VARM och då passar ju ett dopp i poolen bra. Nej, det är INTE jag utan Liisa.


Fina vännerna


8 kommentarer:

Malin sa...

Välkommen tillbaka. Fast jag "ser" ju dig på instagram ;)

Taina sa...

Tack snälla Malin!

eastcoastmom sa...

Kul med en uppdatering. Gillar

Desiree sa...

Kul med en uppdatering på bloggen men jag följer dig även via FB och insta så det känns inte som att du är frånvarande. Förstår att man du inte har så mycket tid över för något bloggande. Det är mycket att hålla rätt på och många detaljer att ha koll på inom ett kvalitetsledningssystem och med ständiga revisioner. Jag jobbade ju på ett lab i Stockholm som var ackrediterat och då hade vi årliga revisioner och även om jag inte var del av kvalitetsledningsgruppen så var det ändå väldigt mycket då dessa revisioner skulle ske. Väldigt många bollar att hålla i luften och det gäller att ha svar på alla dessa tusen frågor som de dyker upp med. Känns som om ert företag har rätt kvinna på rätt plats som kan hålla många bollar i luften, är kompetent och proffesionell.
Trevligt med Bobs födelsedagsfirande så att du får njuta av goda vänner och trevliga stunder tillsammans. Även om Liisa inte kommer att bli fotbollsproffs så tycker jag ändå att det är underbart att se hur sportig hon är och hur hon mer än gärna provar på massor av olika sorters sporter.
Ni har sådan otroligt fin trädgård. Väldigt imponerad av er fina och välskötta täppa. Beundarar dig som hinner med så mycket i livet ändå. Är det er pool? Ser underbart inbjudande ut. Mmmm efterrättstallriken från Memorial day ser smarrig ut. Kul med parad och allt till Memorial Day.
Kram och sköt om dig.

Lotta sa...

Det var inte i går frun!!!

Du, när du är solokvist….då måste vi ju få till det.

Glöm inte att andas mitt allt kvalitetskontrollande och inspektioner!

KRAM xo

Annika sa...

KUL med inlägg!
Men, jag har ju dig på Insta jag också, och FB! SÅ helt borta är du inte :-)
OCH det är BRA det!!
Underbara bilder från Simpan och sommaren!
OCH ert FIIIINA hus! Tänk att jag varit där!
Kramar!!

Kalaslotta i USA sa...

Nämen dra på trissor! Där var du!!

Hur var det på Crossfitpasset??????

Sen håller jag med Lotta, solokvist, ses, vin, babbla...jag vill oxå.

KRAMEN

Anonym sa...

Ljuvliga foton och underbara Ni <3
Saknar er så hälsar "Muminmamman/-mommon" <3