onsdag 19 juni 2013

Ålderstecken?

Vad betyder det när man börjar fotografera natur, blommor, solljus och till och med grönsaker? Har man liksom klivit över på andra sidan redan, dvs blivit gammal? Gaaaaaaaaah! I så fall har jag gjort det.  Har kommit på mig själv att njuta av bloggar med bilder på blommor. Hur fan gick det till? Jag som knappt skiljer på maskros och ros.

Håll med mig om att det fotas till tusen och vi delar med oss av det i alla sorts forum. Det märkligaste fenomenet är "dagens outfit-bilder". Ibland funderar jag på om det handlar om outfiten eller om tuttar och muttor. För när du står där och fotar dig själv, så klipps ofta huvudet av och den nedre delen exponeras och är i fokus. Ja jag har gjort det själv. Varför liksom?? Vi är inte födda med orangutangarmar och kan således inte fota långtifrån om vi inte använder självutlösare då rå. Heter det så förresten? Självutlösare. Ser mysko ut. I alla fall i min fantasivärld...

I alla fall så är naturen tacksam att fota. Ingen tuttar som ska bullas upp. Ingen trosrand som lyser igenom.

Ska vi kolla på mina ålderstecken-foton? Ha i åtanke att jag har passerat det magiska strecket och kanske inte alltid ser om fotot är bra eller inte. Grönt är det i alla fall för färgblind är jag inte än.


Ni kommer ihåg den fula forsythian som nu är puts väck och detta är nu resultatet.

Söt vattenkanna? Jonas tycker den är mycket onödig. Bättre att vattna med slangen. Vill han att den ska ligga där för jämnan då???


SER NI??? Broccolin har börjat växa i vårt lilla grönsaksland!

Sallad äter vi så det sprutar ut ur öronen snart. Varför satte vi SÅ mycket sallad?


Ser ni vad jag ser????
Att leva så här kan faktiskt vara lite spännande ibland. När vi i lördags satt och chillade ute en stund, hoppade det fram en svartbjörn in på vår tomt och vrålade mot Dino! Snacka om att stolen jag satt i höll på att förvandlas till en toalettstol!

10 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Så himla fint ni har det nu!!! men himmel en svartbjörn DET är verkligen något jag skulle velat se, men samtidigt blivit rädd haha!
Hoppas Dino vet att hålla sig undan.
KRAM!

Pettas sa...

Bra att du släpper åldersnojorna och släpper fri alla undertryckta önskningar om att fotografera blommor och natur!:) Som om det skulle ha med ålder att göra, hahaa...isåfall är jag född gammal, vilket jag kanske också är. Fina bilder och broccolin skulle jag gärna sätta tänderna i.
En svartbjörn! Milda limpa! Ni lever verkligen naturligt!
Karinkram

Desiree sa...

Jag föredrar dina "pansionärsfoton" alla gånger över dagens outfit. Håller med dig om att det lätt blir för mycket fokus på tuttar med sådana bilder.
Ni har en sådan fin och vacker trädgård Taina. Grönskande, inbjudande och så välvårdad. Så där fin var aldrig vår täppa i Alabama. Har nog insett att varken jag eller C är stora trädgårdsmänniskor även om vi tycker om blommor och växer. Hi hi jag har hört att man fram tills man är 30 sammlar vuxenpoäng och sedan börjar man samla "näradöden poäng". Skämt å sido du har en jättefin trädgård och jag älskar också att fota blommor.
Blir avis på ert salladsland. Ser toppen ut med fräsch och god hemma odlad sallad. Gott och närproducerat.
Men shit jag hade blivit livrädd om jag hade sett en björn på tomten. Stackars Dino, hur tog han det?
Kram!

Annika sa...

HHA, isf ä min blogg en äkta pensioblogg. Jag som dras till blommor och natur hela tiden.
Jag älskar att fota just blommor och landskap.
Så välkommen till min blogg då :-))))
OCH ja, jag håller med om dagens outfit. Komiskt blir det många ggr. Speciellt då huvudet klipps bort, eller om det är taget i en vinkel uppifrån och ner, heheeheee...
Svartbjörn, läskigt, en sådan har jag aldrig sett, inte ens på håll. GULP!!
Otäckt.
FY tusan, Taina. Jag hade också skitit ner mig :-)
Tycker om er trädgård.
KRA;AR!!!

Anonym sa...

Jag tycker supermycket om din blogg. Det är just sådana foton jag jag tycker om att se på en blogg. Så då är väl jag också gammal då...och jag är bara strax över 40 :)
Dagens outfit bilder kallar jag egofoton. Det handlar bara om berömmet man får av andra. Man vill bara boosta sitt ego genom att få höra av andra hur fantastiskt snygg man är. Skittrist och patetiskt i mina ögon. Trevlig midsommar :)

Jessica

Susjos sa...

Haha! Tja, man är inte äldre än man gör sig :) sen spelar det nog ingen roll vad man gillar att titta på!
Men björn på tomten...my God!!

Trevlig midsommar på dig!

Grekland nu sa...

Jaha du, jag tror du är i gott sällskap, för här är i så fall en gamling till. Jag fotar blommor och blader nästan hela tiden... Mycket vacker trädgård ni har - så njuut och fota!

Lotta sa...

Här är en tant till då ;))

Klivet över på andra sidan - you got it!
Grönsaker i solljus. Jag som knappt tittat åt ett salladsblad tidigare. Nu är det jag som går omkring bland hönor och kryddväxter och sitter på en bänk och lyssnar på vattnet som porlar. Hur f-n gick det till :-)


Er trädgård är underbar. Och ja, jag vill sitta där, dricka något gott och ha det bra. Simpan 2013 står det i min kalender!

kRAM!!!!

Lotta


Ps. tack tack för det fina du skrev hos mig!


Kattas Betraktelser sa...

Vad fint ni fått det i ert "nya hus"! Grönt och vackert med alla blommorna! Hoppas allt är bra med dig!

Channal sa...

Haha vilken rolig blogg jag hamnade på! Välkommen till klubben ;-) Bästa åldern!!

Fint du bor! Njut av dina grönsaker o ha det gott!

Kram Anna