torsdag 5 juli 2012

Är jag glad eller??

JAAAAAAAAAA! Äntligen har jag haft tur med en sjukgymnast. Han är grym! Min skada är plötsligt inte så jobbig utan nu jävlar ska den fixas och jag ska snart vara i mitt livs form. Sjukgymnasten förstår mig till hundra och vill inget annat än att jag ska bli helt skadefri och att jag snart ska  kunna stå på startlinjen till en mara igen. Själv springer han två maror per år, är yogainstruktör och "hälsoprofet". Allt vad jag behöver just nu.

Mina förväntningar idag inför besöket var väl inte så där överväldigande precis. Satt där i väntrummet och såg den ena sjukgymnasten efter den andra ropa in sina patienter. En såg ut som Jarmila Kratochvilova. Ni minns hon som myntade begreppet det tredje könet. En annan såg ut att ha sillhänder. Och sillhjärna. Men SEN kom han. MIN sjukgymnast! Han som vridit och vänt på mig idag.  Han som tycks veta hur Tainor ska tas. Fasiken vad jag känner mig inspirerad och inte nog med det. Jag kommer troligtvis att få börja springa kortare sträckor redan nästa vecka. Om jag gör min hemläxa vill säga. Typ 100 övningar, 100 ggr om dagen. Idag tog jag ledigt bara för att köra alla övningar om och om igen. NU ska jag bli bra!

Glad som en lax med ett värkande arsel så drog vi till Simpans poolområde, Liisa och jag. Jag drog på mig min vanliga outfit och alltid finns det väl någon som retar sig på min hatt eller min lilla kjol och mina håriga ben. Nu var de ganska så nyrakade. Tack vare besöket. Men å andra sidan bryr jag mig inte så mycket vad andra tycker...

6 kommentarer:

Desiree sa...

Hey Taina vilken babe du är. Du behöver inte träna för någon beach 2012 för du har redan uppnått det målet med råge. Låter grymt bra med den där sjukgymnasten du hittat. Jag tror nog att han kommer att lyckas få bort din skada och se till att du snart mår mycket bättre. Du ska se att du inom kort får snöra på dig löparskorna.Ha en bra dag vid poolen.
Kram

Taina sa...

Deisree, hahahaha! Tackar, nu rodnar jag ju nästan.

DEn här sjukgymnasten är bara för bra alltså. Han var precis en sådan person jag behövde nu. Tidigare har jag varit hos sillhänder eller sådana som har varit mer intresserade av sina långa naglar. Men NU är det andra bullar som gäller. Idag är jag öm efter alla övningar igår. Men det är det värt!

Kram kram

Lotta sa...

Ja, grym sjukgymnast.

Och du har ju snyggaste kroppen on the Eastcoast om jag inte redan sagt det!

Nu laddar vi för en varm weekend. Puh!

Stay cool! Kramar!

Ps. En Lotta... hehe. Då busar man. Man gör sådant man kanske inte ska men vill. Man testar. Ibland går det bra, ibland inte ;)

Saltistjejen sa...

Så HÄRLIGT Taina!!!! Å vad glad jag blir! Hoppas nu att det här kommer leda till att du får bort din värk och att du kan träna som du vill igen utan risk för skador!
Och du, SNYGG SNYGG SNYGG är du1 I wish jag hade en så vältränad kropp som din! :-)
Hahaha! jag tycker korta kjolar håriga ben och roliga hattar är BÄST!
KRAM!

Ingmarie sa...

Så berätta! Vad felar och vad ska du göra? Gillar brillorna mest. :-)

Taina sa...

Lotta
Han ÄR grym och tack för komplimangen, hahahaha!

Helgen BLEV verkligen varm, phew. Hoppas du överlevt för jag höll nästan på att förgås...

Kramar

Saltis
Han är bra OCH krävande. Alla dessa övningar är ganska så jobbiga men jag vill ju så gärna bli bra snart, snart, snart!

Hahahaha, tack för komplimangen. Själv tycker jag håriga ben är ganska snyggt...

Kram kram

Ingmarie
Tidigare hade jag piriformis problem och de blev inte bättre av denna vridning av ryggen när jag trampade snett under en löprunda. Har haft problem med ländryggen, piriformis samt hamstring och det förvärras för varje dag, så nu gäller "alignment", sedan övningar för att stärka omkringliggande områden och därefter börja träna lite försiktigt igen. Vi får se vad idrottsläkaren säger om 2 veckor.