onsdag 31 mars 2010

Nu får det räcka med reflektioner

Vad är välan 3 veckor i ens liv? Inte mycket kan jag säga, för huj vad snabbt de gick. Veckorna alltså. När jag bestämde mig för att ta en paus från bloggandet så verkade tiden hur lång som helst och jag skulle få tid att reflektera. Hahahaha! Reflektera har jag fått göra de gånger jag besökt "pudra näsan" och de tillfällena kan inte likställas med männens tid i samma situation. De skulle ju kunna skriva en hel bok med tanke på den tiden de tillbringar där inne!

Nä, det här ska inte handla om toalettbesök.

Just nu befinner jag mig i en intensiv arbetsperiod och det är mycket som ska vara klart i slutet av juni. Eftersom jag jobbar med projekt mot olika bolag inom koncernen, så finns det givetvis tidsplaner som ska följas minutiöst. Tidsplaner, som jag ibland funderar på om jag, tillsammans med sponsorn, knåpat ihop efter ett par flaskor vin då allt är möjligt och världen är bara så där underbart rosa, ni vet. Det gäller att bita ihop och jobba ännu effektivare och säga till dem jag har att göra med att "jag har inte betalt för att vara trevlig". Jag har betalt för att göra ett jobb. Det uttrycket kommer oftast när jag snackar med en svensk, som skulle kunna älta på om väder och vind och hur-mår-frun/mannen och blablabla. "Ja men kom till saken!", blir ofta min reaktion. I alla fall när jag är något (läs djävligt) stressad.

Har varit till Chicago också och nej, jag fick inga utekvällar i downtown. Förutom jobbet så spydde jag. I mängder. Åkte på matförgiftning. Två dagar senare drabbades jag av snurr-i-kolan, mer än vanligt alltså. Vertigo. Först lät det som en könssjukdom, men så mycket anatomi fattar ju även jag att balansorganen sitter inte mellan benen utan mellan öronen. Jag hade alltså fått kristallsjukan. Det ni! Billig fylla kan jag lova er.

Ojoj, det finns hur mycket som helst att skriva om, men jag får ta allt pö om pö. Nu är det i alla fall påsk och barnen är lediga. En dag. Ja. de är alltså lediga enbart långfredagen. Så kallade "spring break" kommer senare. För mig ÄR det spring nu eller rättare sagt sommar. I helgen har de lovat dryga 20 grader varmt. Nu snackar vi Celsius.

Vet ni vad som händer imorgon då? Jo, jag tar över månadstemat! Så klura på, och om ni vill vara med på våra sk fredagsteman så säg till!

Blåkulla, here I come. Swischhhhhhhhhhhh.

9 kommentarer:

Saltistjejen sa...

KUL att du är tillbaks. Mindre kul att du var sjuk och att du ahr så mycket på jobbet att du knappt hinner med.
Men det ska bli roligt med dina teman!
Kramar!

Annika sa...

KUL att DU ÄR tillbaka, men mindre kul att det blev så mkt sjukdomar och eländes skit.
Hoppas att kristallsjukan inte ska visa sig för ofta.

Kan nog vara bra att ta bloggpaus ibland. Absolut...

TA det nu lugnt med kvasten idag...
Svenska easter "bitches", ya know, hehehe...

OCH hoppas på mindre stress för dig gör jag ju...
Låter sååå intensivt!!

VÄLKOMMEN TILLBAKA!!!!
Kramar!!

Petra H sa...

Vad roligt att lasa ett nytt inlagg hos dig, aven om det var trakigt att hora att det ar extremt stressigt och att du har varit magsjuk och snurrig. En kompis till mig har ocksa haft "vertigo", visst kan det bero pa stress??
Stor kram och hoppas att det blir lite paskigt trots allt... Har lar det inte bli nagot paskfirande (jag hoppas nastan att O glommer bort att det ar langfredag imorgon och att vi borde ga i kyrkan typ 2 ggr ;-) Hedning / protestant som jag ar)

HeLena sa...

Happy Easter;D Glad Påsk!
Härligt att läsa hos dig igen! Trist att du varit magsjuk (verkligen hatar det) och kristall-sjukan låter inte kul alls!! Hoppas det slutar!!
Det ska bli kul att ta tag i dina teman!
Vi ses på Blåkulla!!
KRAM!!

olgakatt sa...

Gissar att du fått ett program där du ska snurra hit och dit för att få kristallerna på plats igen. Var försiktig med vem som ser dig då - du kan framstå som galnare än vanligt!
För galen måste du vara som håller en sån fart!
Ha en lugn Lååångfredag - och påsk!

Suzesan sa...

Hihih KUl att du är tillbaka. Hoppas kvasten höll hela vägen. Långt till Blåkulla från där du bor....Jag hoppade över iår. Min kvast var trasig. Så jag vågade inte chansa;)

Åhh hoppas du ska krya på dig.Ta't lite lugnt om du kan och lyssna på kroppen när den säger ifrån kära Taina.

GladPåsk
Kram
/Susanne

Jenny sa...

Hurra, du är tillbaka!! Härligt med lite uppfriskande inlägg igen :-)!! Mindre kul förstås att du varit sjuk, men förhoppningsvis är du på benen igen. Och jobba inte ihjäl dig, det är inget jobb värt. Faktiskt. Jättekram!!

Anonym sa...

Har du fått råd om hur du fixar yrseln själv? Jag har bara haft ett återfall efter den första gången jag råkade ut för kristallsjukan (som jag då inte ens hade en aning om att den existerade), och då följde jag bara "receptet" och yrseln försvann direkt.

StrandMamman

Helena i Boston sa...

Ajdå, det låter inte som drömmen, precis.
Tråkigt att vara sjuk i en av USA:s finaste städer, Chicago (om jag får bestämma utifrån det lilla jag har sett av USA)

Kristallsjukan har jag nyligen haft själv. Gick till sjukgymnasten och fick ett program jag skulle följa (men aldrig gjorde). Men när jag tänker efter nu så är det puts väck, yrseln...

Hoppas du känner dig bättre.

//Helena.