torsdag 2 juli 2009

Zumba

Min nya favoritsyssla "ZUMBA"!!! Det är ju SÅ kul. SÅ jobbigt. SÅ hysteriskt roligt. Det går inte att sluta le under ett helt pass. Åh, detta skulle jag vilja syssla med varje dag. Veckans träningspass har nu utökats med ett pass Zumba. Titta och njuuuuuuuuuut:


10 kommentarer:

Suzesan sa...

Det där är mina takter sånt skulle jag vilja hålla på med så roligt. men så många på en gång då kan man ju knappt röra sig ju'v.

Det är lite så jag tokdansar;)

Kul. Nu får jag kolla fler gånger och se om jag lär mig:)
Ha en bra dag

Kram
/Susanne

mammigranten sa...

Men då måste man ju ha koordinationsförmåga ju!!
Och det har inte jag

Kram

Camilla sa...

Det där verkade ju superkul!! Det skulle jag verkligen vilja prova.
Tyvärr har de inte det på "mitt" gym, än.
Kanske att jag kan hitta det på ngt gym nära T i NJ när jag åker dit i höst. Måste kolla upp det.

Kram

Taina sa...

Suzesan:
Det ÄR verkligen TOKdans och så himla kul. Om det är för mycket folk så buffa på bara. Det gör jag ;)
Kram

Mammigranten:
Lite kanske men man kan också improvisera en hel del!
Kram

Camilla:
Jag vet att det finns i Sverige. Gå in på Zumba Sverige så hittar du orter och gym där det finns. Annars så kan du alltid be dem på ditt gym starta med Zumba klasser. Det är för kul och SVETTIGT!
Kram

Jemayá sa...

ååååhhh, precis sådant jag skulle tycka om, såg både salsa och samba i det, ordentligt med rytm och trummor, me like!!! Har inte hört att det skulle finnas här i våra nejder och till Jeppo kommer det nog inte, om jag inte själv går kurs och börjar undervisa :), skulle behöva mera jobb, hmmmm, var månne man kan lära sig :). kram!

Marianne sa...

Det där ser KUL ut! Om du behöver träna på höfterna vet jag en bra magdanslärare här i Kairo. Då kan ni passa på att se pyramiderna när ni ändå är här. Och så kan jag få passa på att träffa er : )

Kram!

Anonym sa...

Vilka sammanträffanden. Hörde första gången om Zumba nu i midsommarhelgen, då syster berättade om väninnan i USA som fastnat totalt för nåt som heter zumba. Och nu under vår resa såg jag ett reklamavsnitt om zumba på tv och tyckte det såg superkul ut. Var in på zumbafitness.se och kollade, och det finns en tränings-dvd att köpa, jag känner mig lite lockad att göra det. Jag tänkte också höra mig för vid våra gym här i stan om de har planer på att ordna klasser. Hoppas, i så fall kanske jag skulle komma igång med nånting, det behövs verkligen!! Kramar!! StrandMamman (som hae problem med att skriva via mobilen...)

Taina sa...

Jemaya:
Vilken bra idè! Gå kurs och lär ut vetja!!! Det finns säkert någon i Hesa som instruerar först!! Det här är så himla kul. Och vilken träningsvärk man får sen då! WOW, i heeeela kroppen.
Kramen

marianne:
Jaaaaaaa, jag vill lära mig magdans. På riktigt. Har alltid varit fascinerad över DEN rörelsen för det ser så enkelt ut men är dösvårt när jag väl provat det. Här av mig när jag anmält mig till magdanskurs i Kairo!
Kram

Strandmamman:
Alla gånger. Köp dvd. Det är mycket man kan göra bara genom att titta på dvd. men mycket är gruppkänslan och volymen i en stor sal där alla blir som tokiga!
Kram

Anna, Fair and True sa...

Hade inte ens hört talas om zumba!

Anonym sa...

Heeej allihop, såg att ni skrev om Zumban!

Jag och min tvilling syrra ska börja med zumba klasser inne i stan odenplan V 49.

Lite klipp och förtitt på vad vi har sattit ihop till zumbanklasserna kan ni söka: Zumbatwinz på youtube.

för mer info Maila: taniaochalicia@hotmail.com