onsdag 10 oktober 2018

Det bidde inte bara en båt

Om ni kommer ihåg, så skrev jag om att "det bidde en ny båt" när vi var på semester i Thousand Islands, upstate NY. Men det bidde inte bara en båt, det bidde ett hus också. Upps, det blev en dyr semester!

Ni som känner mig vet hur mycket vi älskar Thousand Islands, dit vi åker varje år. Vill aldrig åka därifrån. Det är paradiset för oss. De senaste åren har vi hyrt samma hus då vi trivts så bra med huset och läget. Varför ändra på ett vinnande koncept liksom? Även om det har varit i det dyraste laget. Å andra sidan så läggs det inga pengar på restaurangbesök utan all mat lagas på plats. Av oss själva och DET sparar man mycket på!

I alla fall så har vi lärt oss känna till det mesta på ön, Wellesley Island. Det är, håll i er nu, en ö i St Lawrence floden. OCH på den ön finns en sjö, alltså en sjö på ön i floden! Vid denna sjö har vi nu köpt detta hus som officiellt blev vårt i förra veckan då "closingen" var klar. Det här med att köpa/sälja hus i USA är en gåta för mig. Det är så många olika steg, godkännanden, dokument, intressenter, advokater osv. Om du inte redan har hjärtproblem innan, så är detta sättet att skaffa sig det!

Huset kommer att hyras ut eftersom det är en bit för oss att åka dit, men givetvis ska vi tillbringa mycket tid där uppe också. Letar febrilt efter property manager nu.

Så är någon av er, mina miljoner läsare, sugna på att hyra hus på det vackraste stället i världen så hör av er till mig direkt! Det kanske blir rusning...hehehe. Det är möblerat, så som på bilderna nedan. De ingick i priset.

Så här glad var Jonas när "closingen" var klar. Bakom skymtar huset.

Han blickar ut och tänker på mig? Nä, han tänker på all fisk han ska dra upp!Ingen dum utsikt.
Egen Tiki bar!!!!


3 kommentarer:

Christina sa...

Grattis grattis grattis! Så himla kul för er! Jag förstår att tiden inte räcker till att vara där så mycket som ni skulle vilja just nu men ibland får man ta tillfället i akt när det dyker upp!!!
Kram
Christina

Annika sa...

Grattis. Härligt. Ja, nog kan det löna sig att köpa sommarhus för uthyrning. Skulle själv vilja göra det på OBX.
Hoppas att många kommer att hyra, och såklart att ni själva kommer att vara där så mkt ni kan. Ser härligt ut.
Om det inte vore så in i bomben långt från mig skulle jag lätt hyra.
Kramen!

eastcoastmom sa...

Det där ser helt perfekt ut!