tisdag 4 juli 2017

Vi njuter och idag ska det firas

Vi njuter SÅ av vår vistelse här i Oregon och idag ska vi fira 4th of July. Det finns så mycket att se och uppleva i denna delstat och vi skulle behöva flera veckor för att hinna med allt. Snart är vi på språng igen. Ett bra sätta att få tips är via Facebook och "svenskar i USA" sidan. Såklart får man tips från amrisarna också.

Igår var det så häftigt att se Mt Hood, där Liisa varit på skidläger. Nu först fattade jag vad häftig upplevelse detta varit för henne. Hennes ord fick plötsligt en helt annan innebörd när jag fick se det med egna ögon. Breathtaking.

Och så dessa slingriga vägar till den mäktiga Columbus floden och alla dessa magiska vattenfall. Jag som är betongunge KAN faktiskt njuta av naturen. Speciellt om den ser ut så här. Så det så!

Har egentligen inte tid att sitta här och skriva, för jag vill bara UT och uppleva mer! Så här kommer några bilder istället.

Multnomah Falls och den berömda bronBenson Bridge.Mt Hood

Jag "åker skidor". Typ.


Cascade LocksHorsetail Falls
2 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Det där hörnet av USA är helt outstanding! Typ alla stater med mycket berg är mina favorite, faktiskt hellre än beach... Såg att ni var påväg till WA state nu, gillar!

Annika sa...

Oregon är så vackert, och Washington State också.
Helt otroligt.
Jag har varit där, på Cannon Beach, Portland och vid Mont Hood. OCH hotellet, från the Shining, där ni också varit.
HAHA! Love it.
Skulle gärna åka tillbaka till the pacific northwest.
Underbart, så maffigt.
Kramar!!!